Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Светкавичните ви реакции ще са не просто навременни, но и правилни, и успешни. Ще изненадате околните с оригиналните си решения. Не е изключено да получите и оферти за сътрудничество.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще съумеете да вложите въображение в съвсем обикновените ежедневни занимания. Ще ви се получат по-добре от обикновено и ще се отразят положително на настроението ви. Изненадващо посещение или обаждане на стар приятел вечерта ще ви зарадва много.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към занимания с нови и непознати неща. С такива, за които все не ви е оставало време. Текущите, естествено ще поизостанат, но по-късно ще наваксате. А новите ще ви покажат, че притежавате неподозирани дори за самите вас умения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С някои задачи ще се наложи да се справите почти „на бегом“ и между другото. Гаранция за успех е добрата ви организация и аналитични умения. Вечерта неминуемо ще усетите умора, но и задоволство.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Обмисляйте изказванията си и се съобразявайте с характера на събеседниците. Няма да ви навреди, ако сте по-дипломатични днес. Прекалената откровеност може да ви създаде врагове.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Намалете активността и заемете изпълнителска роля, която е по-подходяща за вас днес. Ще си спестите грешки и няма да се натоварвате с излишни отговорности. Задължително си осигурете време за почивка с разходка сред природата или с любимите си занимания.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Помислете дали не се налага да промените някои елементи от динамичния си стереотип. Как ще е най-добре да го направите и каква е степента на риск. След това ще ви е много лесно да оформите тактиката си и да пристъпите към реални действия.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви даде възможност да покажете знанията и уменията си. Ако се налага да усвоите допълнителна информация, то направете го максимално бързо. Ще си осигурите подкрепа за проект, който отдавна се опитвате да поставите на дневен ред.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Стремежът ви да „разнищите“ неясен въпрос ще ви подтикне да търсите опит и практики по него през целия ден. Лошото е, че мненията ще са противоречиви. Не залагайте на препоръките на приятелите, а на публикациите на капацитети, доказали постиженията си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Постарайте се да овладеете критичния порив и пристъпите на високо самочувствие. Желанието ви да контролирате събитията или да наложите собствения си „ред“ няма да доведе до нищо добро. Ако ви е трудно да изтърпите чуждите пропуски, работете самостоятелно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Самостоятелните действия днес няма да са достатъчно ефективни. Успехът е в колективната работа. Осигурете си обкръжение, което ще ви стимулира. Не е важно да притежават конкретни умения, а да поддържат доброто ви настроение.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ангажиментите ви ще са доста и почти непрекъснато между основните неща ще изникват и някакви допълнителни. Ще се наложи да отклонявате вниманието си ту към едно, ту към друго, но ако подредите приоритетите си правилно ще се справите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}