Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
В състояние сте да надминете себе си днес. Колкото повече и по-сложна е работата ви, толкова ще сте по-производителни. Работоспособността и въображението ви са в право-пропорционална зависимост.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Почти непрекъснато ще се налага да прекъсвате работата си заради участие в разни непредвидени дейности. При такива обстоятелства ще е трудно да се концентрирате. Помислете дали няма начин да възложите част от по-ясните и лесни задачи на някой от по-неопитните ви колеги, който да почувства самостоятелност, а вие да си осигурите допълнително време.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Глупав спор с член от семейството ще ви развали настроението още от сутринта. Опитайте да си дадете ясна сметка за чувствата, които изпитвате преди да предприемете каквито и да било кардинални действия. Не се надявайте на особено добри възможности за професионална реализация днес.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Несправедлива, но за сметка на това остра критика може дълбоко да засегне самочувствието ви. Преценете дали някой не се опитва да ви предизвиква умишлено и дали не е по-добре да подминете случката с мълчание. Помислете как бихте могли да презентирате работата си, вместо да хабите сили за уреждане на личностни междуособици.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се случи повече от една приятна изненада днес. Като по чудо ще успеете да уредите въпрос, над който отдавна си блъскате главата. Не позволявайте да ви губят времето с обещания за лесна работа и бързи печалби.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Бъдете особено внимателни при уреждане на финансови операции, дори съвсем ежедневни като покупки в супера. Има възможност да претърпите загуби, предизвикани от разсеяност. Не прекалявайте с уточняването на детайли в текущата работа, за да не стане така, че гледайки дървото да пропуснете гората.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен, но мислите ви са хаотични. Опитайте да си създадете някакъв обобщен график на работа, за да не пропуснете най-важното. Разчитайте повече на себе си и много по-малко на каквито и да било външни гаранции.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
С удивителна леснота ще успеете да разпределите времето, с което разполагате и да подредите задълженията. Концепциите ви за днешния ден ще са изключително избистрени. Реагирайте спокойно на реакциите на околните, колкото и неадекватни да ви изглеждат.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост спрямо колеги, които прекалено настоятелно ви разпитват на лични теми. Не е изключено в дъното на всичко да стои опит за интрига. Не взимайте и не давайте пари на заем. И в двата случая ще имате проблеми с връщането.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Много е вероятно да получите не голямо допълнително финансово постъпление или мил подарък. Няма значение кой е източникът, важното е, че ще ви зарадва. Денят не е подходящ за взимане на важни и дългосрочни решения, по-добре е да ги отложите, ако има възможност.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Избягвайте стандартните варианти. Колкото по-необичаен е подходът ви към баналните задачи, толкова по-впечатляващ ще е резултатът. Появата на човек от миналото първоначално може и да ви зарадва, но все пак е препоръчително да не скъсявате прекалено дистанцията, докато не установите причината за въпросното събитие.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
По-млади или по-възрастни членове на семейството от т.нар. „уязвима група“ ще имат нужда от грижите и вниманието ви. Претенциите им може и да са прекалени, но независимо от всичко е желателно да запазите спокойствие. Сделка с имущество, която е в застой ще получи вариант за изпълнение. Помислете внимателно дали ви удовлетворява.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}