Хороскопи

Хороскопи


Дракон

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Хората, родени в годината на Дракона обикновено биват възприемани като големи късметлии. Те лесно се справят със затрудненията и са готови да вървят напред независимо от всичко. Свободолюбиви са, живеят така, че да си осигурят широко пространство и въздух. Енергични са, загадъчни и точно по тази причина привлекателни. Едновременно с това са доста чувствителни, прозорливи, но успяват да запазят самообладание в критични моменти и да овладеят емоциите си.

Те са наблюдателни, интелигенти, изключително приятни събеседници с изискано чувство за хумор. Трудно могат да бъдат заблудени и не обичат да обсъждат тривиални теми. Надарени са с различни таланти, щедри, упорити и последователни, обаче ако направят няколко опита в една и съща посока и нещата не им се получат може да станат раздразнителни и сприхави.

Хората-Дракони са енергични оптимисти и около тях винаги ври и кипи от почитатели. И ако искате да останете в групата на приятелите им е добре да знаете, че те не обичат да ги критикуват, да оспорват мнението им и да пренебрегват съветите им. В интерес на истината, техните препоръки в повечето случаи са изключително точни и навременни.

В началото на годината хората-Дракони трябва да покажат най-добрите си страни. На работното място да проявят трудолюбие и търпение. Ако имат намерение да сменят работното място ще го направят, защото ще получат повече от една възможност. На новото работно място ще получат висока оценка. Желателно е стриктно да спазват няколко правила, които ще им осигурят напредък. Да на си присвояват чужди постижения, да не парадират със своите заслуги в общата работа и да не се опитват да се издигнат за чужда сметка. Най-добри резултати ще получат хората-Дракони със собствен бизнес.

По отношение на парите трябва да се отбележи, че хората-Дракони са склонни към разточителност. Те обикновено са „душата на компанията“ и им доставя голямо удоволствие да предизвикват възхищение у околните. В началото на годината вероятно ще имат възможност да направят скъпа покупка, която от доста време обмислят, след което ако не се увличат по хазарт и не участват в съмнителни спекулативни сделки, едва ли ще имат някакви сериозни финансови проблеми. Даже ще могат да разплатят предсрочно някои свои задължения.

Необвързаните, търсещи истинска любов не бива да се увличат от мимолетни флиртове. Семейните пък не бива да пренасят служебните проблеми у дома. Изобщо, няма никаква заплаха за онези, които са в стабилна любовна връзка. Единствената причина за влошаване на отношенията би била изневяра на партньора, но и в този случай е препоръчително да избягват прибързаните решения. Ако изведнъж им хрумне да се развеждат, но попаднат в „задънена улица“, имат проблеми с документите или други сериозни пречки значи преминават изпитание на волята и получават предупреждение, че грешат.

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}