Хороскопи

Хороскопи


Дракон Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Съчетанието между огнедишащ Дракон с Огнена Маймуна може да се окаже доста изгарящо, нали? В действителност изобщо няма да е така. Маймуната си знае мястото и е склонна да отстъпи и да покаже дълбоко уважение към Дракона, като при това няма да създава никакви пречки. Което означава, че Драконът може да се заеме с каквото си пожелае.


Няма дейност, която да не се увенчае с успех. Пред Дракона ще се разкрият много перспективи, при това доста разнообразни. Единствената опасност от това обстоятелство е, че Драконът може да започне да разпилява потенциала си в прекалено различни дейности и в противоположни посоки. Ако, обаче, успее да се концентрира и да разпредели силите си крачка по крачка, то няма начин да не сбъдне мечтите си.


Що се отнася до личните и любовни отношения ще е добре, ако настоятелния Дракон направи „лек завой“ и смени тактиката. С повече търпение, с чаровна усмивка и желание за взаимност отношенията както между семейните, така и между намиращите се в начална фаза на обвързаност Дракони ще приличат по-скоро на празнична заря, отколкото на минно поле.


Драконите, които все още не са намерили подходящ партньор ще са много по-склонни да се адаптират и да проявят гъвкавост в годината на Маймуната, което доста ще улесни контактите им. Едва ли ще „смъкнат летвата“ на критериите си, но поне няма да са толкова безжалостно критични към чуждите недостатъци.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}