Хороскопи

Хороскопи


Глиган (Свиня) Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Свинята е любител на безгрижния и обезпечен живот. Тя принципно няма нищо против да се забавлява и в годината на Маймуната едва ли ще има от какво да се оплаква. Щом има положителни емоции, развлечения и може да задоволи прищевките си Свинята се чувства прекрасно.


Зарежда се с вдъхновение и е в състояние да реализира творческите си проекти. При което едва ли ще се наложи да чака твърде дълго предполагаемия финансов резултат, защото Свинята по някакъв мистичен начин привлича парите към себе си.


Що се отнася до личния живот, то в тази насока Свинята съвсем няма причини за тревога. Тя е желана компания от всички и навсякъде, така че няма празник или мероприятие, на което да не бъде поканена. В годината на Маймуната Свинята може да усети всичко друго, но не и самота и изолираност. Даже напротив – на моменти контактите може да се окажат доста изтощителни.


Семейните представители, родени в годината на Свинята ще преживеят неизпитани до момента романтични емоции. Свинята е природно деликатна, склонна на компромиси и в нейния дом ще цари хармония, спокойствие и уют. Ще намери нови приятели и ще укрепи старите връзки.


Що се отнася до необвързаните, то Маймуната няма да се намесва в решенията им. Ще живеят самостоятелно или съвместно по собствен избор и преценка.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}