Хороскопи

Хороскопи


Кон Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Конят е работливец, любител на динамиката. В годината на Маймуната ще бъде доволен от разнообразието на събитията и характера на изпитанията, които ще се наложи да преодолява. За Коня животът е борба и ако няма трудности изпада в депресия. Конят не понася скуката, търси смисълът във всичко и навсякъде.


Маймуната няма да му даде нито минута почивка, ще превърне ежедневието му в състезание с единствена цел – да финишира пръв. На всичкото отгоре ще получава бонуси при завършването на всеки етап от състезанието.


Само не трябва да се докарва до изтощение и да злоупотребява с издръжливостта си. Трябва да подреди правилно приоритетите си, да разпредели правилно ресурсите и да осъзнае, че има неща, които са по-важни и от работата и че е задължително да си осигурява достатъчно почивка, при това в добра компания и по възможност в интересна обстановка.


Конят може да е сигурен, че тези релаксиращи моменти ще са свързани и с вълнуващи лични и любовни емоции. Семейните ще укрепят отношенията си, а несемейните може да превърнат невинния флирт в изгаряща романтична връзка.


Интересното е, че Конят ще успее да съчетае личното с професионалното, от което ще е напълно доволен.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}