Хороскопи

Хороскопи


Коза (Овца) Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Нежната Коза напуска сцената. Тя ще се радва на заслужена почивка, ще може да се отдаде предимно на себе си след изпълнената с напрежение нейна година. Даже закачливата Маймуна ще прояви разбиране и ще я остави на спокойствие. Козата ще постига целите си без особени усилия.


Финансовите постъпления ще са повече в резултат на вече реализирани дейности, а с новите проекти на този етап не бива да се бърза. За Козата ще е полезно да се ориентира към занимания, изискващи творчески подход. Ще се справи, при това без да се налага да преодолява сериозни препятствия или да си налага изтощително темпо.


Обстановката на работното място ще е спокойна, бизнесът ще се развива в обичайните си параметри. Козата ще възстанови силите си, ще подреди дребните детайли от ежедневието, да се ориентира в обстановката и поеме към нови върхове.


В личен план събитията ще са динамични. Козата трябва да действа разумно и да реагира сдържано. Любовните предложения ще се изсипват като летен дъжд, но повечето от тях ще са мимолетни и безперспективни, така че Козата ще трябва хладнокръвно да преценява действията си. Да се въздържа от авантюри с вече семеен партньор, защото може сериозно да пострада.


Семейните представители на знака Коза може да се сдобият с детенце в годината на Маймуната.


Необвързаните ще преживеят един сравнително спокоен период, който ще е нещо като „затишие пред буря“. Съвсем скоро в живота им ще нахлуе поредната зашеметяваща, при това продължителна любов.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}