Хороскопи

Хороскопи


Коза (Овца)

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Специфична особеност на хората, родени в годината на Козата (Овцата) е, че те са творчески личности, които никак не обичат да поемат отговорност за сложни решения. Общителни са, откровени и обичат да споделят чувствата и предпочитанията си. Много бързо създават контакти и точно толкова бързо ги прекратяват. Непрекъснато търсят нови емоции и никак не им е приятно да са сами. За тях компанията е източник на енергия.

Мислят гъвкаво и са в състояние да се измъкнат от каквато и да е критична ситуация, благодарение на нестандартните си хрумвания. Най-бързо напредват представителите на творческите професии, те са истински „кариерни хищници“. Впечатляващи са с умението си да заобикалят стереотипите.

Основен недостатък при тях е, че са непостоянни, рядко довършват започнатото и изключително ловко успяват да прехвърлят собствените си отговорности на някой друг. Необходимостта да се справят със сложни казуси за тях е истинско наказание, което може да ги докара до депресия.

В годината на Земната Свиня предстоят доста изпитания и предизвикателства за хората, родени в годината на Козата (Овцата). Като цяло, в най-общ план, тенденцията е положителна, макар че ще има и изненади, които съвсем няма да са от най-приятните. Образно казано, ежедневието им ще е като синусоида. Успехите и неуспехите ще се редуват и ще се наложи хората-Кози (Овци) да положат усилия, за да запазят стабилен професионалния си и социален статус.

Пътят към благоденствието няма да е дълъг, но ще бъде осеян тук-таме с „остри камъчета“, тестващи издръжливостта на хората-Кози (Овци). След като се справят с тях, обаче, те ще изпитат истинска гордост и удовлетворение от старанието си.

Най-осезателни ще са затрудненията, свързани с личните отношения. Причината отново ще е несериозното отношение на хората-Кози (Овци) към собствените им ангажименти. Разногласията ще са внезапни, ще изискват дълбоки компромиси и кардинални решения и най-често ще се случват в работния колектив. Едно от условията за предотвратяване на сблъсъците е хората-Кози (Овци) да се научат да ценят чуждия труд, да възприемат толерантно различните от тях и да не се опитват да налагат принципите си във всяка ситуация.

В професионален план промяната и напредъкът ще зависят от нивото на инициатива и допълнителното обучение в предпочитаната област. Хората-Кози (Овци) са в състояние да покорят какви ли не върхове, стига да са мотивирани, а в годината на Земната Свиня най-силният им мотив ще е материалното благополучие и възможностите да си осигурят охолен живот.

Представителите на този знак са изключително влюбчиви, почитатели на флирта и необвързващите отношения. Емоционални са и когато се привържат към някого се опитват да задоволят всичките му капризи. Ще си спестят неприятности, ако не смесват деловите си връзки с любовни и ако са по-взискателни към избраниците си, които може да се „прилепят“ към тях с меркантилна цел. Семейните представители на хората-Кози (Овци) ще запазят мира помежду си, ако запазят и добрия тон, което означава да овладеят емоциите в критични ситуации.

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}