Хороскопи

Хороскопи


Куче Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Кучето е много дисциплинирано, то е привърженик на ясните правила и действията на хаотичната Маймуна никак не му допадат. Хората, родени в годината на Кучето са семеен тип, те са привърженици на домашния уют и дълготрайните отношения. Маймуната пък е ценител на красотата, за това всячески ще подпомага Кучето в дейности, свързани с подобряване на бита.


Ако от доста време Кучето обмисля някакви ремонти и все не му достигат сили, време и пари, то през тази година ще успее да се справи. Покупка на мебели, на бяла техника, на мебели – ще се случва лесно и и без да са необходими допълнителни финанси.


Ще се случат и други интересни новости. Кучето ще прекрати връзки, които вече са изчерпали съдържанието си и ще създаде съвсем различни контакти, базирани на хоби или творчески интереси.


Кучето е доверчиво, лоялно и не е привърженик на краткотрайните и хаотични връзки. Не е желателно да променя каквото и да било, свързано със семейния или социалния си статус. Обвързаните трябва да направят всичко възможно, за да изгладят различията.


Необвързаните едва ли ще попаднат на подходящия човек точно през тази година, но това не значи, че не трябва да опитват. Ако пък към този момент поддържат връзка, то по-добре е да опознаят по-добре човека до себе си. Не е изключено да открият неподозирани възможности, които си заслужават вниманието.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}