Хороскопи

Хороскопи


Маймуна Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Край, отвърза се въженцето! Няма кой да спре Маймуната в собствената й година да се развихри така, както си знае. Тя е в състояние да обърне света „с хартара на вън“, при това без изобщо да се замисли или да се затрудни.


Маймуната е най-големия почитател на хаоса и анаргията, макар че трудно се справя именно с такива ситуации, защото след като ги е предизвикала се чувства съвършено беззащитна. Но пък след като чака 12 години настъпването на собствената си година, то тя е готова да се развихри с много талант и въображение, да се включи във всякакви авантюри, да заложи на артистичността си и при всички случаи да попадне „под светлината на прожекторите“.


На всякъде – у дома, на работното място, Маймуната ще грее като слънце, но е много вероятно в някакъв момент (около средата на годината) да загуби реална представа за собствените си възможности и позиции. Светът е пълен с толкова пленителни изненади и вълнуващи емоции, така че – кога, ако не сега!


Личният живот също ще е неизчерпаем извор на преживявания. За съжаление, обаче, Маймуната трябва да знае, че спонтанните контакти, вихрените флиртове може да навредят сериозно на съществуващите отношения. Макар че тя е склонна да възприема поведението си като проверка за чувствата на партньора.


И ако той/тя издържи, значи обича Маймуната си такава, каквато е, т.е. любовта им е вечна. Ако пък обърне гръб и си тръгне, то Маймуната няма да се впечатли особено – тя е майсторка-кокетка и никога не остава без внимание и почитатели.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}