Хороскопи

Хороскопи


Плъх Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

На пръв поглед може да ви се стори, че пестеливия и „прибран“ Плъх няма да се чувства много добре в годината на Маймуната, но това е само „на пръв поглед“. В крайна сметка, Маймуната по никакъв начин няма да пречи на Плъха да следва принципите си, така че кой ще напредва уверено и без особени усилия.


Финансовото положение на Плъха ще е сравнително стабилно. Приходите няма да се различават от обичайните. Плъхът обаче, обича да прави запаси, за да се чувства сигурен. Съществуват предпоставки за разширяване на бизнеса, намиране на втора работа или поне на допълнителни източници на приходи от време на време за кратки периоди. Което ще е достатъчно за да осигури спокойствието и доброто настроение на Плъха.


През тази година Плъхът ще продължава да е все така старателен спрямо работата си, но е желателно да отделя много повече време за личния живот. Необвързаните имат реални шансове за нова връзка, за стабилизиране на съществуващата и дори за начало на семен живот в общ дом.


Семейните Плъхове трябва да анализират отношенията си и да решат в каква насока ще ги развиват. В годината на Маймуната е подходящо да се помисли за нови членове в семейството, а именно за създаване на деца. Ако отношенията с любимия човек по някаква причина са в криза, то тази година е много подходящо да оправите нещата. Маймуната предразполага към забавления, авантюри, пътешествия... Ако пък всичко е наред, то още по-добре. Значи ще можете да се забавлявате искрено и от сърце без да мислите за допуснатите грешки.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}