Хороскопи

Хороскопи


Тигър

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Хищник, излъчващ грация и сила. Хората, родени в годината на този знак са ловки, смели и импулсивни. Стремителни са, страстни, емоционални, в определени ситуации дръзки. Страничният наблюдател би казал, че решенията им са необмислени, но хората-Тигри ни най-малко не се интересуват от чуждото мнение и са готови да експериментират до тогава, докато получат желания резултат.

Хората-Тигри са независими, спонтанни, колоритни, на моменти агресивни, но безкрайно щедри и обаятелни. Притежават тънка приключенска жилка, вродени лидерски качества и стремеж към новото. Като се имат пред вид всички тези специфични характеристики уверено може да се твърди, че в годината на Земната Свиня ще има благоприятни възможности за развитие на родените в годината на Тигъра.

За да постигнат напредък те трябва да действат с умерено темпо, за избягват резките промени и рискови решения. Това в известен смисъл ще ги принуди да сдържат състезателния си дух, но пък ще им даде възможност да се убедят в необходимостта от дисциплина.

Монотонното ежедневие не е предпочитан начин на живот за хората-Тигри, но имайки условия за професионален напредък и изграждане на хармонични лични отношения те ще могат да използват част от стабилните си финансови приходи за подобряване на условията си за живот, екзотични приключения или друг вид развлекателни екстремни занимания, повишаващи адреналина. По този начин ще се спасят от апатията и ще разкъсат оковите на посредствеността.

Професионалното израстване и самостоятелната работа ще са свързани с усвояване на нови знания и подобряване на личните умения, които ще са сигурна гаранция, че хората-Тигри ще се справят с работата си по-добре от всеки друг. Освен регулярните финансови постъпления ще има и допълнителни във вид на бонуси, награди, нематериални стимули. Не е желателно, обаче, да се разчита на приходи от хазарт и да се рискува в непознати области на дейност. Особено внимателно трябва да се обмислят предложенията за смяна на работата. Изглеждайки привлекателни може да се окажат огромен „препъни-камък“.

Любовните отношения ще претърпят качествена промяна. Там, където е имало симпатия и първоначални трепети ще се усети силна привързаност и разбиране. А там, където е имало здрава връзка ще се сменят отговорностите на партньорите, водеща роля ще поеме онзи от тях, който до момента е бил в подчинена позиция. Най-много изненади могат да очакват необвързаните представители на знака на Тигъра. За тях емоциите ще са наистина главоломни. Невинна закачка може скоропостижно да ги закара до брачния олтар, а почти уговорена сватба в последния момент да отпадне от дневен ред. И в единия, и в другия случай няма да става дума за случайни фактори, а за осмислени лични решения.

 

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}