Хороскопи

Хороскопи


Тигър Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Величественият Тигър ще има прекрасната възможност да разгърне и демострира творческия си потенциал в годината на Маймуната. Всеизвестно е, че „децата на Тигъра“ са дейни, устойчиви хора и по тази причина те са любимци на Маймуната.


Ще се радват на успех във всички сфери на дейност. Ще преодоляват всички затруднения, благодарение на вродения си оптимизъм. Тигърът е много гъвкав. Той може да е нежен като домашна котка, но може да е и безмилостен като див хищник. Кипи от енергия, не се страхува от нищо и намира прости решения в сложни ситуации.


В професията и бизнеса ще напредва предимно заради нестандартното си мислене, въображение и интуиция. Всички около него непрекъснато ще имат усещането, че наблюдават Тигър, който се готви за скок. Образ едновременно елегантен и застрашителен. А Маймуната умее да оценява както красотата, така и заплахата, да се съобразява с тях и да ги толерира, което означава да осигурява на Тигъра душевен, емоционален и физически комфорт.


Личните отношения на раирания красавец ще са повече от устойчиви и повече от романтични. Те ще са комбинация от реалност и вълшебство, от всеотдайност и надежда. Каквото поиска – ще го получи. Каквото даде – ще му се върне многократно.


И обвързаните, и необвързаните Тигри ще усетят любовта във всичките й разновидности и детайли. Ще се наслаждават на непознати удоволствия, които Маймуната великодушно ще им осигури. И когато им дойде на ум да отдъхнат, да намалят темпото, то нека си спомнят на кого дължат прекрасните си преживявания.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}