Хороскопи

Хороскопи


Заек (Котка)

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Винаги, когато се стигне до този знак се задава логичния въпрос: за кого всъщност става дума, за Заека или за Котката. Съществуват много отговори, много версии, но целта на годишната прогноза не е да се занимава с тях, а да даде най-обща характеристика на предстоящия период.

Без ни най-малко съмнение може да се каже, че и двете животинчета са доста двулични. На пръв поглед изглеждат нежни, кротки, гальовни, а хората, родени в тяхната година като че ли могат да намерят общ език с всеки. На „втори прочит“ се вижда, че те са невероятно гъвкави, адаптивни, умеят да се приспособяват както към условията, така и към обкръжението си. Не са борбени и на моменти са фаталисти. Ако ситуацията стане много сложна обикновено търсят помощ, но по-интересното е, че винаги намират.

Хората, родени в годината на пухкавите животинки са любвеобилни, привлекателни, с аристократично излъчване, но в същото време склонни към прояви на  разточителност и егоизъм.

В годината на Земната Свиня те трябва да си имат „едно на ум“ по отношение на финансите. Приходите няма да отговорят на очакванията им, но за щастие и разходите им няма да са твърде високи нито пък ще претърпят някакви изненадващи финансови загуби. Разбира се, ако управляват парите си разумно. В случай, че са си набелязали някакви скъпи покупки ще е по-добре да се примирят със ситуацията и да ги отложат във времето.

Не е желателно да са прекалено амбициозни и по отношение на професионалния напредък. Напротив, трябва да разпределят равномерно времето за работа и почивка и да търсят подходящи и предпочитани начини за възстановяване на изразходваната енергия като спорт, спа-процедури, масаж и пр.

И, ако до момента настроението на хората, родени в годината на Заека (Котката) малко или много е отразявало настроението на близките, семейството, любимия човек, то през тази година „палачинката ще се обърне“. Както се чувстват хората-Зайци (Котки), така ще се чувстват и близките им. Единственото заключение в конкретния случай е, че благодарение на тяхното присъствие и намеса могат да бъдат избегнати всички остри конфликти. Може би ще се наложи да „поработят“ малко върху себе си, да не са толкова взискателни и педантични спрямо близките си, за да не прогонят романтиката от дома си.

Що се отнася до необвързаните представители на пухкавия знак, те ще могат да постигнат всички свои щения в любовната (семейната) област с малко повече смелост. Опасенията, съмненията, предпазливостта в годината на Земната Свиня ще играят ролята на естествена „преграда“ за бурните романтични емоции.

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}