Хороскопи

Хороскопи


Заек (Котка) Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Заекът ще напредне много в годината на Маймуната. Но защо? Много просто, защото Маймуната не търпи пасивност и инертност. Заекът трябва да покаже желание за работа, инициатива и творческо мислене. Още повече, че типичните качества на Заека са практичност, интелект, отговорност, добронамереност. При такава комбинация Заекът наистина няма от какво да се страхува. Стига да реши, то може „планини да преобърне“.


Хората, родени в годината на Заека ще се окажат истински късметлии в годината на Маймуната. Това е период на самоутвърждаване, напредък и доказване на всичките таланти, които притежават. Най-голям напредък могат да очакват творческите личности. Червената Огнена Маймуна направо ще „изгори“ препятствията по пътя им!


Личният живот също няма да е лишен от положителни емоции. Заекът може да си позволи някои прояви на умерен авантюризъм и на пресметнат риск. Да съчетае романтичното с прагматичното, да си организира далечно пътешествие, да смени компанията, да участва в повече публични мероприятия.


При всички случаи предстоят интензивни контакти, които са предпоставка за нова любов, начало на съвместен живот, а най-доброто – увеличаване на семейството с мечтаното бебе.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}