Хороскопи

Хороскопи

Близнаци
21 май - 20 юни
Близнаци Годишен хороскоп 2016Като цяло годината ще е успешна за Близнаците, стига да мислят трезво и да преценяват обективно затрудненията, на които се натъкват. Желателно е през тази година да сте по-взискателни към контактите си и да намалите създаването на нови връзки. Положителното ви отношение и прекалена доверчивост са много привлекателни за какви ли не измамници и мошеници, които все някога ще ви създадат проблеми. Не се доверявайте на който ви падне, а само на хора, които са доказали, че можете да им вярвате. Не пренебрегвайте близките си, те имат нужда от вас.

На работното място критични ситуации не се очакват. От вас се иска само да сте концентрирани и старателни. В началото на есента е възможно или да ви повишат, или да увеличат заплатата ви, или да ви наградят с еднократна премия, но доста солидна. Усилията ви ще бъдат забелязани и постиженията - високо оценени.

Личните и любовни отношения ще се развиват в рамките на нормалното. Обвързаните трябва да отделят достатъчно време за избраника си и да търсят гъвкави решения на конфликтните въпроси. Що се отнася до необвързаните, то да, те ще попаднат на човек, който споделя възгледите и начина им на мислене, но все още е рано да се каже дали това ще е окончателния им избор или просто „избора на годината“.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}