Хороскопи

Хороскопи

Близнаци
21 май - 20 юни
Близнаци

Представителите на вашия знак са любители на силните усещания и през 2018 г. ще имат възможността наистина да се състезават с времето. А то, времето, ще лети на крилете на промяната. Ежедневието ще е съпроводено с поредица трансформации.

С част от тях ще се наложи само да се съобразите, защото те ще се реализират на обществено ниво и няма да са свързани с личната ви воля, а с участието ви като социална единица. Друга част ще трябва да предприемете самостоятелно, решително и с убеждението, че са важни и нужни.

Важни ще са тези изменения, защото ще окажат положително въздействие върху съдбата ви за дълъг бъдещ период от време, а са нужни, защото ще ви дадат шанс да разгърнете широко потенциалните си възможности.

Ще има и неуспехи, ще има колебания, съмнения, нестабилност, но вие сте гъвкави, адаптивни и умеете да рискувате. Трудната задача е да дефинирате целта си. Очертаването на пътя към нея ще се окаже далеч по-лесно, а и разполагате с цяла година, за да го направите.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте динамични не е възможно да бъдете едновременно на няколко места. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да пропуснете нещо. Свикнете с мисълта, че няма как да се възползвате от едновременно всички съществуващи възможности.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}