Хороскопи

Хороскопи

Лъв
23 юли - 22 август
Лъв Годишен хороскоп 2016Доста изненади ще освежават ежедневието на царствените ви особи през тази година. Два фактора ще се окажат особено важни: да обмисляте детайлно целите си и да сте старателни. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Дръжте инициативата в свои ръце, разпределяйте задачите си равномерно и залагайте на доказали ефективността си методи на работа.

Наблюдавайте хората, с които общувате както в личен, така и в професионален план. Аналитичните ви способности са силни, мисълта ясна и много лесно ще разберете кой е на ваша страна и кой умишлено ви създава проблеми или се опитва да се възползва от работата ви за лични цели. Ще се справите с конкуренцията по-лесно, ако действате директно и с позволени методи.

Още в началото на лятото рязко ще напреднете с реализацията на проектите си. Ще се наложи да се откажете от някои започнати и недовършени дейности или да ги поверите за изпълнение на някой друг.

Личните отношения няма да отбележат сериозен напредък. Трябва да сте на ясно с желанията си. Ако сте решили да скъсате със старата връзка и да започнете нова, то най-добре ще е да действате решително. Ако прецените, че в съществуващата връзка все още има потенциал, то търсете начин да изчистите недоразуменията. Ако все още нямате сериозна връзка, то вероятността тази година да я създадете не е огромна, но пък епизодични флиртове няма да ви липсват.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}