Хороскопи

Хороскопи

Овен
21 март - 20 април
Овен Годишен хороскоп 2016Предстои една съвсем приемлива година за Овните. Още в началото ще се случат поредица приятни изненади, свързани предимно с любовта. Няма значение дали сте обвързани или не. Чувствата ще са силни, искрени и стабилни. Ще ви подтикнат не само към преодоляване на конфликтните ситуации, към изчистване на неяснотите и към освежаване на съществуващата връзка (за тези, които имат такава), но и към идеи за нови интересни приключения.

На работното място успехите ви ще са недвусмислени, защото както енергийният, така и творческият ви потенциал също са в подем. Имате реални шансове за напредък в смисъл на повишение в длъжност, повишение на заплатата, начало на нов бизнес или разширяване на съществуващия. Ще ви се предостави възможност да развихрите и лидерските си способности, и въображението. Само се постарайте да контролирате емоциите и да не злоупотребявате с търпението на колегите и партньорите си.

Във финансов план сериозни проблеми не се очакват. Приходите ви ще са равномерни и с възможности да заделяте част от тях за инвестиции или за някаква по-сериозна покупка. А такава покупка, ако сте си я набелязали, ще можете да реализирате през летните месеци.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}