Хороскопи

Хороскопи

Овен
21 март - 20 април
Овен

Предстоящата година ще е особено важна за представителите на този знак. И тя ще мине под едно-единствено мото: труд, труд и пак труд. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това, нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно за това е желателно да заложите на присъщата си упоритост.

Събитията ще са динамични. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите. Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата крачка. Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък. Всичко ще е различно през тази година. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си и да си вършите работата без излишна припряност.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото е да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}