Хороскопи

Хороскопи

Рак
21 юни - 22 юли
Рак Годишен хороскоп 2016Деликатните и чувствителни Раци едва ли има от какво да се оплакват през 2016 г. Всъщност, нищо ново няма да се случи, животът ще продължава в обичайното си русло. Което е добре за Раците, тъй като те най-често се стресират от промените.

Още в началото на годината е желателно да положите усилия и да изгладите недоразуменията си с партньора. Независимо дали става дума за семейна връзка или не, то тя при всички случаи има нужда от освежаване. Необвързаните ще имат възможност за ново начало поне 2 пъти през годината, а дали ще го реализират си зависи от самите тях. Следвайте интуицията си и не бройте звездите по небето, а светлините в погледа на човека срещу себе си.

В професионален план ситуацията ще е обичайната. Не се очаква нищо ново, следвайте линията на „златната среда“ и се старайте да не подклаждате конфликти. Потърсете компромисен вариант между „искам“, „мога“ и „трябва“ за да си спестите както критики, така и разочарования.

Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем в края на годината. Неразположението ви е преодолимо, но ако се заемете с въпроса незабавно.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}