Хороскопи

Хороскопи

Рак
21 юни - 22 юли
Рак

Само с две думи може да се опише предстоящата 2018 г. за Раците: надежда и късмет. Напредъкът ще е скокообразен. Ще успеете да „избутате“ всичко, което до този момент по една или друга причина сте били принудени да „замразите“.

В началото на годината скоростта ще е по-ниска, ще се натъквате на сложности от обективен характер. Не веднъж ще си зададете въпроса дали сте в състояние да се справите и дали не е по-добре да се откажете. Отговорът е единствен, а именно, че „връщане назад няма“. Където и да сте, правете каквото можете със средствата, с които разполагате. След първата сполука ще се почувствате по друг начин, ще повярвате в себе си и ще „увеличите оборотите“.

Мислете консервативно, действайте предпазливо и търсете взаимоизгодни решения. Там, където другите питат „защо“ вие попитайте „защо не“. Възползвайте се от натрупания опит със собствена интерпретация и ще оставите следа върху вече утъпканите пътеки. За да победите трудностите трябва да преборите собствените си страхове.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте мнителни не е възможно да създавате само успешни връзки. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да преживявате срещи и раздели. Свикнете с мисълта, че силната привързаност към някого не го прави част от вас и няма как да отнемете ничия свобода.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}