Хороскопи

Хороскопи

Риби
20 февруари – 20 март
Риби Годишен хороскоп 2016Събитията през тази година ще се развиват в обичайното си темпо за представителите на вашия знак. Ситуацията е стабилна. Не се очакват сериозни сътресения или катаклизми, благодарение са кроткия ви характер и готовност да действате в екип. Безпредметно е да се противопоставяте на общата тенденция, която на този етап така или иначе ви устройва.

На работното място се ориентирайте към стриктно изпълнение на собствените си задължения без да се натоварвате с ръководни и отговорни функции по възможност. Редувайте рутинните дейности с творчески. Така ще съхраните енергийното си ниво. Всички ще са доволни от работата ви и за пореден път ще докажете, че справяте по присъщия си начин – спокойно, но с вдъхновение.

Емоциите, свързани с личния живот също ще са в лек застой. Новите контакти едва ли ще ви ентусиазират, а съществуващите в момента предизвикват у вас по-скоро отегчение, отколкото вълнение, така че намалете темпото и се отдайте на себе си.

Отделете време за нещата, които обичате – книги, музика, филми, релаксиращи практики. Всичко, което би стабилизирало душевното ви равновесие и творчески потенциал. Ще е полезно и за семейните Риби, търсещи домашен уют и хармония, и за несемейните, които все още преодоляват стреса от поредната раздяла.

През октомври-ноември бъдете по-отговорни към собственото си здраве. Не са изключени краткотрайни грижи, свързани с отделителната система.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}