Хороскопи

Хороскопи

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Скорпион Годишен хороскоп 2016Едва ли ще имате някакви сериозни затруднения през тази година. Даже напротив, ще бъде нещо като „остров на спокойствието и тишината“. Емоциите ще са по-скоро положителни или неутрални, но нищо страшно, което да ви отклони от първоначалните намерения.

С проблемите ще се справяте последователно и поединично. Спънките ще отпадат по стечение на обстоятелствата, поради промяна на общата тенденция или с минимална чужда намеса. Ще имате възможност да разширите бизнеса или влиянието си в предпочитаната от вас сфера. Проявете активност, не се въздържайте от важни решения и от това да прилагате управленски функции. Ще демонстрирате възможностите си при внедряване на нови проекти, а работата ви ще бъде високо оценена.

През октомври може да получите нова материална придобивка, скъп подарък, наследство или самостоятелно да реализирате важна покупка. При всички случаи ще е нещо полезно, желано и което ще ви зарадва.

През втората половина на годината „самотните сърца“ ще попаднат на подходящия партньор, а семейните Скорпиони, които са в конфликтни отношения ще успеят да намерят правилното решение и да продължат общия си път. Ще се случи най-вероятно по време на пътуване или по повод организацията на някакво пътуване в южна посока.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}