Хороскопи

Хороскопи

Телец
21 април - 20 май
Телец Годишен хороскоп 2016Няма задача, с която да не можете да се справите или цел, която да не можете да постигнете през 2016 г.

В професионален план всичките ви замисли ще намерят реализация. В състояние сте да комбинирате нестандартните си идеи с присъщия си прагматизъм. Да създадете перфектна организация, да икономисате време и да употребите изцяло наличния си потенциал. Постиженията ви ще бъдат високо оценени и най-важното, добре заплатени. Умението ви да напредвате бавно, но устойчиво ще даде очаквания резултат.

Желателно е да си дадете малко почивка в началото на септември, но нека тази почивка бъде активна. Може да си организирате някакво пътешествие, круиз, посещение на историческа местност със семейството или с компания. Ще възстановите силите и ще стабилизирате енергийното си ниво.

Що се отнася до любовните и семейни отношения, там картинката не е по-различна. Необвързаните имат реалния шанс да срещнат любовта на живота си. Семейните пък имат реалния шанс да се освободят от рутината, да освежат отношенията, да открият неподозиран потенциал във връзката си и най-важното – да го използват.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}