Хороскопи

Хороскопи

Телец
21 април - 20 май
Телец

Основната ви задача през тази година ще е да намерите „вътрешното си аз“, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение.

Оставайки верни на работата, на думата и на приятелите си ще успеете да „счупите всички бариери“. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък. Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас. Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте разумни не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}