Хороскопи

Хороскопи

Водолей
21 януари – 19 февруари
Водолей Годишен хороскоп 2016Както винаги всичко около вас ще ври и ще кипи. И през тази година няма да ви е скучно и няма да страдате от дефицит на емоции. Добрата новина е, че положителните емоции ще са повече от отрицателните и че печелившите оферти ще са повече от стандартните.

Стремежът към промяна ще ви обхване още в първите дни на новата година, но е желателно да овладеете този спонтанен ентусиазъм. Поне в първата половина на годината нещата трябва да останат такива, каквито са. Едва през юни ще настъпи един доста динамичен период, когато събитията ще се превъртат толкова бързо, че на моменти ще ви е трудно да реагирате или да прецените фактите от всички страни.

Вероятно ще се наложи да реализирате пътуване в непозната държава с цел разширяване на бизнеса. Това ще се отрази и на начина ви на мислене. През септември трябва да сте по-инициативни и по-отворени за промени. Обмисляйте подробностите и очаквания ефект без да бързате.

Тогава ще се случат и някои новости, свързани с личните и любовните ви отношения. Те са важни за онези от вас, които имат постоянна връзка. Тя ще се изпълни с нов смисъл и много ще ви зарадва. Ако все още нямате постоянен партньор, то вероятността да поставите началото е през последните три месеца на годината. Ще е вълнуващо и обещаващо, а колко ще продължи до голяма степен зависи от вас.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}