Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини

Българската модна индустрия заедно с Академията за мода облече абитуриенти в неравностойно положение


Българската модна индустрия заедно с Академията за мода облече абитуриенти в неравностойно  положениеБлаготворителната президентска инициатива „Подкрепи една мечта“, на която Академията за мода е традиционен партньор, се състоя на 30 май 2024 г. в резиденция „Бояна“. Президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева бяха домакини на традиционния абитуриентски бал за младежите, включени в инициативата. Това са млади хора, настанени в приемни семейства и в Центрове за настаняване от семеен тип.

подробно...


Проф. д.н. Любомир Стойков бе награден с медал на УНСС за своите образователни и научни приноси


Проф.  д.н. Любомир Стойков бе награден с медал на УНСС за своите образователни и научни приносиПроф. д. н. Любомир Стойков беше удостоен с медал „Проф. Стефан Бобчев“ и грамота за цялостен принос към комуникационната наука и медиязнанието, и за утвърждаване на доброто име и авторитета на Университета за национално и световно стопанство. Призът му беше връчен от ректора на УНСС по време на Петия докторантски семинар, организиран от катедрата на ЮНЕСКО „Медии и обществени комуникации“ и посветен на 70-годишнината на нашия изтъкнат учен, изкуствовед, медиен експерт и журналист. 

подробно...


Академията за мода застава зад инициативата "Подкрепи една мечта"


Академията за мода застава зад инициативата "Подкрепи една мечта"Благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на президента на Република България Румен Радев отново бе подпомогната от Академията за мода. Бални рокли и абитуриентски костюми получиха девойки и младежи в неравностойно положение. В партньорство с Академията за мода кампанията подкрепиха модните къщи Alegra (дизайнери Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева), Andrews, Paloma Fashion (дизайнер Поля Кинова), Blink by Radi Lazarova (дизайнер Радослава Лазарова), Agressia, Axel Hardy (дизайнер Аксел Харди), Romantika Fashion (дизайнери София Борисова и Доротея Борисова) и Karpov (дизайнер Соня Карпов). За поредна година и екипът на авторитетната козметична компания Christian of Roma (собственик Елена Кристиано) се включва напълно благотворително в инициативата, като осигурява прически, грим и персонални комплименти на абитуриентите.

подробно...


Високо професионално признание за проф. Любомир Стойков


Високо професионално признание за проф. Любомир СтойковИзвестният медиен и комуникационен експерт получи специалната награда на БДВО за утвърждаване на PR професията у нас

подробно...












  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мира Добрева


Водеща на новинарската емисия `По света и у нас` на Канал 1
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи