Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Доста време ще се наложи да инвестирате, за да помогнете за уреждане на чужди проблеми. Вероятно ще е свързано и с допълнителни разходи, но ще успеете да ги възстановите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Предстои решаването на труден казус, свързан с общо имущество или собственост. Може да ви се наложи да се консултирате с квалифициран специалист.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ограничете разходите. Не е желателно нито да взимате, нито да давате пари на заем, а още по-малко да се възползвате от услугите на бързите кредити. Обстоятелствата ще се променят и връщането ще е трудно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Намирането на дефицитна стока или рядко предлагана услуга ще ви затрудни. Не е изключено да става дума за продукт, свързан със здравето.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Проверявайте внимателно новите стоки, които възнамерявате да закупите. Ако става дума за техника, уверете се в гаранционните условия и надеждността на употреба. Не е изключено да попаднете на дефекти.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Неформалните ви интереси ще са основна тема на размисъл. Може да се включите в нова подходяща група или да напуснете съществуваща, но при всички случаи предстои полезно събитие в ежедневието ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Стремете се да постигнете целите си само с „мирни“ средства. Предотвратявайте всяка възможност за конфликт още в зародиша й. Случи ли се да ви въвлекат в неприятности, ще е трудно да възстановите спокойната обстановка.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Пълнолунието във вашия знак ще се отрази предимно на настроението. Ще се чувствате емоционално приповдигнати и, ако искате да си осигурите един прекрасен ден, организирайте си някакво развлечение, което ще ви зарадва. Не отговаряйте на провокации, целящи да навредят на авторитета ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Избягвайте разговорите, ориентирани към изясняване на отношения. Не е желателно самите вие да започвате такива, а още по-нежелателно е да се включвате в нечия инициатива. И в двата случая ще се окажете губещата страна.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Непредвидени събития ще затруднят изпълнението на набелязаните задачи. Ако са от обективен характер, просто намалете темпото и изчакайте. Приемете го като сигнал, че бързането ще ви навреди.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
По независещи от вас причини може да се наложи да спрете работа по съвместен проект. Проверете внимателно какво се случва с партньорите ви. При необходимост да им окажете помощ, не се колебайте.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въпреки нежеланието ви, ще се наложи да се занимаете със спорен въпрос, който отлагате именно, защото ви е неприятен. Ако е свързан с приятели, ще осъзнаете факти, които към момента не сте забелязвали. Ако пък е свързан с роднини, веднъж за винаги ще се освободите от „висящия“ проблем.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}