Празничните вълнения и съмнения на всяка зодия за осми март.

Овен

Най-лесният начин да изберете напитка за празника е да хвърляте ези-тура. Ако изкушенията са повече от 2, хвърляйте няколко пъти. След третото хвърляне така или иначе на следващия ден няма да си спомняте какво сте избрали, а ако успеете да дадете на шофьора на таксито правилния адрес, на който да ви закара, считайте се за късметлийка.

 

Телец

Не спорете с приятелките си коя напитка е по`за предпочитане. Не е нужно да се инатите точно на празника. Уважете всички предложения, опитайте и от туй, и от онуй. Е, на края може да смените танцьорката на пилона, но пък ще сте се насладили пълноценно на купона.

 

Близнаци

Както винаги, ще ви е трудно да решите точно с коя компания искате да сте на празника. След като все пак изберете компания ще ви изтормози въпросът точно с какво да вдигнете наздравица, а на края голямата грижа ще е точно кого от новите си обожатели да предпочетете. И, по стар обичай, ще се опитате да сте на всякъде и с всички. Все пак, направете си предварителен маршрут, за да не объркате пътя към собствения си дом.

 

Рак

Дали да отидете с приятелки на заведение, дали да ги поканите у дома или пък всички дружно да се изсипете на гости на някоя от тях на случаен принцип? Сложни въпроси, по които ще започнете да мислите още от сутринта. През първата половина от деня ще ги обсъждате по телефона, около обед ще сте вече достатъчно объркани, за да не знаете какво да предприемете, а в ранния след обед, приготвяйки си освежителен коктейл, е много вероятно да изпуснете телефона си в чашата, да прецакате и телефона, и коктейла и на края да останете сама у дома, без връзка с външния свят и тъгувайки за пропуснатия празник.

 

Лъв

На прекрасен празник трябва всичко да е прекрасно. Роклята, дълга или къса, да блести. Напитките, твърди или леки да накарат очите ви да заблестят. Обожателите, знайни или незнайни, да гравитират около вас като Земята около Слънцето. А на края високият градус да рикошира в ритъма на танците. Блясъкът може да е позагубил от яркостта си, когато се приберете у дома, но пък спомените ще са живи чак до следващия празник.

 

Дева

Нож с две остриета са това празниците. Зареждат с добро настроение, но пък пречат на диетата. Пийнеш това, хапнеш онова и ето на` - здравословният начин на живот отишъл по дяволите. Прибираш се със сетни сили у дома след малко водка, малко винце и малко бейлис за десерт, а в огледалото те гледа почти непознат образ, който има нужда от сън. Няма страшно! Няколко дни на кисело мляко с овесени ядки ще оправят нещата и образът от огледалото отново ще е усмихнат.

 

Везни

Празничните изкушения са неустоими. В началото на деня луксозни бонбони, след това подаръци и букети, после пък екзотични ястия и напитки, които поне трябва да опиташ. Толкова са много и разнообразни, че би било добре да имаш няколко стомаха. На всичкото отгоре след буйните танци и обувките започват да ти стискат! Иде ти да ги захвърлиш, ама при толкова ожесточена конкуренция наоколо как да се изложиш пред кавалерите…

 

Скорпион

Готови сте за всякакви предизвикателства, а за празници най-вече. Прическа, тоалет, обувки, аксесоари – всичко трябва да е на ниво. Качеството на напитките трябва да е несъмнено, а количеството – неограничено. И колкото повече става количеството, толкова повече се активира хазартния ви уклон. Спасението е единствено и се нарича подходящ кавалер. Освен изпращане, любов и секс ще трябва да ви осигури и защита от собствените ви слабости.

 

Стрелец

Какъв по-добър начин да покажете екстравагантните си предпочитания от празничното облекло. И когато се появите на улицата или в заведението да накарате мъжката половина на човечеството да ви гледа зашеметено. Вас екстрема не ви плаши нито като напитки, нито като чувства. Еднодневната любов изобщо не е страшна, стига да не стане публична тайна и да навреди на „вечната“, която чака у дома пред телевизора.

 

Козирог

У дома или на вън, с шумна или с камерна компания, вие винаги сте на ниво и готови да покажете най-красивия начин, по който се правят нещата. Само с приятелки, разбира се, не може. Трябва да има и някой, който да ви гледа прехласнато, да ви налива чашата, а на края, когато ви „омекнат“ краката да ви придружи до спалнята. Слава Богу, тогава часовникът ще показва, че празничният ден е свършил и отегчителният етикет вече няма да е задължителен.

 

Водолей

Букетче, обички, гердан, обувки модни и колан. Готови сте за празник, значи. Остава само да си осигурите подходяща компания. Ако приятелките са заети и съпрузите им стават за компания, стига да не ги мързи да ви придружат до най-близкото заведение. А там при толкоз много предложения изборът е труден. Дали пък да не вземете малко храна за в къщи и да се излегнете на дивана пред телевизора? Достатъчно се разходихте, всички видяха как сте се нагиздили, няма какво повече да искате.

 

Риби

Празничното настроение ви вдъхновява и започвате да „плувате“ в свои води. Не са ви нужни допълнителни стимули. Освен това сте привлекателни, чаровни, със сигурност няма да останете без компания. А добрата компания е естественото допълнение към добрата напитка. Което означава, че предстои вълнуваща вечер, наситена с много емоции. Главоболието на следващия ден ще лекувате с айран.

 

07.03.2020 г.

София,

П. Георгиева

Всички права запазени ©




{START_COUNTER}