Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Родови задачи и уроци, според зодиакалния знак

| обновено на 04.07.21 в 10:49

Семейството и рода са част от една система, която ни определя. Като част от тази система, ние имаме своите задачи и уроци. Енергийната система на рода ни, влияе силно върху съдбата ни. 

Кармичната астрология, разглежда какви уроци наследяваме от рода си. Слънчевият знак ни показва, какви задачи сме получили от нашия род? Важна роля играе и планетата Сатурн, която също, ни дава подобни ориентири. Почти, всеки човек си е задавал въпроса : „Защо точно тази майка, е моята майка и какво ще науча чрез нея?“ или „Какво имам да свърша със своя баща или вместо него?“, „Какво очаква родът ми от мен, сега?“

Петя Шуманова е практикуващ астролог и консултант, който от няколко години изследва процесите свързани с това, кои планети са индикация за унаследяване на родова карма. Защо човек, често, е с блокиран личен потенциал? Защо всеки зодиакален знак, отработва конкретна задача с родословното дърво?

Като гост в неделния „Шейкър“, Петя Шуманова ни разказа за задачите и уроците, които имаме, според зодиакалния ни знак. С енергията на бащата или майката сме свързани, според зодията и за ролята на планетата Сатурн? 

Чуйте повече, в прикачения файл. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Ботев" е на финал за Купата на България

"Ботев" (Пловдив) е на финал в турнира за Купата на България. В реванша "канарчетата" победиха с 2:0 ЦСКА и с общ резултат 3:0 са първите финалисти. Ивелин Попов откри резултата още в четвъртата минута. Капитанът на домакините беше изведен с пас зад гърба на отбраната от Мартин Секулич. Опитният офанзивен футболист напредна край Браян Кордоба и шутира..

публикувано на 01.05.24 в 19:49
Динко Дерменджиев

5 години без Динко Дерменджиев – Чико

Днес се навършват точно 5 години откакто ни напусна легендата на "Ботев" (Пловдив) и на българския футбол Динко Дерменджиев - Чико. Най-великият футболист на нашето съвремие имаше мечетата да види приживе новия и модерен облик на стадион "Христо Ботев", но не доживя този щастлив миг. "Каквото и да се каже за Динко Дерменджиев със сигурност няма да..

публикувано на 01.05.24 в 16:37
Старшата възраст на

Старшата на ВК "Марица" отново е шампион

Девойките старша възраст на ВК "Марица" (Пловдив) отново взеха титлата на Държавното първенство по волейбол до 20 години. Финалите се играха в зала „Христо Ботев“ в София. За втора поредна година маричанки победиха във финала ЦСКА (София). Момичетата на Миглена Стрезова се наложиха с 3:0 (25:20, 25:23, 25:13) гейма във финала и заслужено триумфираха с..

публикувано на 01.05.24 в 08:41

С грижа и любов за четириногите

"Хомеопатия за четириноги любимци" е първото по рода си издание за сферите на приложение на хомеопатичния лечебен метод във ветеринарната практика. Този наръчник е предназначен за употреба както от ветеринарни хомео­пати, така и от ветеринарни лекари и стопани на кучета и котки без допълнителна специализация по хомеопатия. Той е надежден справочник за..

публикувано на 30.04.24 в 13:11

Гриша Ганчев и синът му се оттеглиха от ЦСКА

Бизнесменът Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Това съобщиха официално от клуба, като повече информация ще бъде предоставена на специална пресконференция на 7-ми май от 10:00 часа в залата на..

публикувано на 30.04.24 в 12:46