Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Някои действия или изказвания на околните може доста да ви изнервят. Не се поддавайте на провокации и не позволявайте да ви разубедят в намеренията ви. В състояние сте да контролирате емоциите и да следвате предпочитаната от вас тенденция.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Може да ви се струва, че само вие имате затруднения и неприятности, но това съвсем не е така. Околните сигурно да ви изглеждат твърде уверени в действията и намеренията си, но ако наблюдавате по-внимателно ще забележите сериозни разногласия. Печелившата ви тактика днес е да действате самостоятелно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Следвайте принципите си. Много е вероятно събеседниците ви да се разделят на две групи и едните да ви обвиняват в консерватизъм, а другите, напротив, в радикализъм. Поредното доказателство, че всичко е относително, всеки си има мнение и единственият ви вариант е аргументирано да отстоявате своето.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Помислете за преживените до момента неприятности и разочарованията от тях. Опитайте се да свържете причините с последствията. Само така осъзнаете грешките и ще преодолеете самосъжалението, ще загърбите миналото и всичко ще започне да ви се получава много по-лесно, отколкото сте си представяли.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Лесно ще довършите изоставените си задачи, защото околните ще са склонни да ви съдействат дори без да ги молите и никой няма да ви създава затруднения. Ще ви помогнат да получите нужната информация, ще насочат вниманието ви към факти и подробности, благодарение на които ще се справите безпогрешно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
С каквото и да се захванете трябва да се опитате да вложите всичко от себе си. Действайте задълбочено, акуратно и концентрирано с идеята да откриете собствените си грешки преди някой друг да ги е забелязал. Работата ви в момента е под нечие наблюдение.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Околните може да не споделят или да не одобряват гледната ви точка. Не се считайте задължени да ги убеждавате. Действайте по предпочитания от вас начин, ако искате да успеете и оставете резултатите да говорят сами за себе си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост днес. Въздържайте се от рискови действия и решения, които ще ви върнат назад. Работата ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Някой умишлено ще ви създава проблеми. Лошото е, че няма да знаете причините за подобно поведение. Приемете, че го прави от завист. Единственият начин да избегнете конфликта е да реагирате достатъчно гъвкаво и да се дистанцирате максимално.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Вглъбени сте в собствените си мисли днес и ще ви е трудно да общувате в по-широк кръг. Опитайте се да действате самостоятелно, за да не направите лошо впечатление и да отблъснете хората от себе си. Не се намесвайте в чужди занимания, за да не предизвикате враждебност.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Точно когато си мислите, че сте се справили с всички набелязани задачи ще ви възложат нещо ново и доста по-трудно. Опитайте се да съсредоточите вниманието си към конкретната цел без да мрънкате, за да не се наложи да търпите обвинения, които може и да не са чак до там справедливи, но със сигурност ще са неприятни.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}