Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Постарайте се да преценявате събитията, в които участвате от различни гледни точки. Направите ли го, ще установите, че факти, които приемате като даденост съвсем не са такива. Осъзнаването на тази истина ще се окаже ключово за изчистване на някои неясноти в деловите или личните отношения.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Внезапно предложение за сътрудничество ще ви помогне да завършите част от проектите си по-рано от обещаните срокове. Ще си дадете сметка също така, че заради подвеждаща информация сте си създали абсолютно погрешно и не съвсем добро мнение за някого, който с нищо не го е заслужил.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Оформяйте сделките си само в писмен вид, като детайлизирате условията така, че да не се налага да ги допълвате, интерпретирате или да правите корекции. Не пренебрегвайте влиянието на т.нар. „незначителни“ подробности, защото както знаете „дребните камъчета обръщат колата“.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Част от партньорите ви може да се държат твърде нелогично и непоследователно. Опитайте се да прецените обективно собственото си участие в общата работа и, ако няма да си навредите, игнорирайте ги своевременно. Ако задължително се налага да останете в екипа, то овладейте своевременно емоциите, за да не си създадете проблеми с неуместно изказване или остра критика.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Обмисляйте внимателно действията си. Не се отклонявайте от първоначално набелязаните цели. Да ги отложите не означава да ги отхвърлите. Една неправилна стъпка може неприятно да ви върне назад. Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Опитайте се да финализирате онези въпроси, с които никога повече не бихте желали да се занимавате. Преимуществено ще са свързани със семейството или много близки роднини. Що се отнася до професионалната сфера, може да се наложи да се мобилизирате, за да защитите позициите си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Отделете част от времето, с което разполагате за творчески занимания. Не с идеята да сътворите шедьовър, а просто заради доброто настроение. Ако нищо друго не ви хрумва, може да развихрите въображението си в кухнята. Близките ви със сигурност ще бъдат доволни.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Тонусът ви ще е изключително висок в началото на деня, но не се подвеждайте и не се захващайте за няколко дейности едновременно. С напредването на времето умората ще става все по-осезателна и още в ранния след обед ще се разочаровате от самите себе си, установявайки, че почти всичките ви занимания ще останат недовършени.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изпълнявайки служебните си задължения може да се наложи да участвате в някакво светско мероприятие. Не се отказвайте. Ангажиментите ви в тази връзка ще са лесно изпълними, а освен това ще създадете полезни контакти.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Пълнолунието във вашия знак ще се отрази положително на самочувствието, а от там и на ефективността ви. Ще ви хрумнат оригинални решения на изоставени проблеми и ще можете да промените дългосрочните си стратегии. Ще намерите най-прекия път между желанията и възможностите си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Проект, в който сте вложили време, сили и желание ще получи висока оценка и комплименти, на които не сте се и надявали. Със сигурност сте в състояние да направите и повече, така че не го приемайте като най-високата точка на постиженията си и не се възгордявайте. Ако в работата е имало и други участници, не забравяйте да споменете за приноса им.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не е изключено, изпълнявайки задълженията си, да се наложи да ползвате знания и умения, свързани с хобито ви. Най-хубавото от всичко е, че крайният резултат, освен морално удовлетворение от добре свършената работа, със сигурност ще ви донесе и материален еквивалент, макар и не веднага.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}