Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Структурирайте перспективните си проекти. Днес сте в състояние да мислите мащабно и глобално. Обобщете ресурсите, с които разполагате за постигането им като умишлено изключите чуждото съдействие. Ако по време на реализацията им получите помощ ще ви е „добре дошла“.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Практическите занимания ще ви отегчават и точно за това ще ви затрудняват. Намалете темпото и дайте предимство на фантазията си. Ще ви хрумнат куп оригинални идеи. Постарайте се да ги запишете, независимо че само част от тях ще бъдат реализирани.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Организирайте деня си така, че да сте известно време сред природата и известно време с хора, споделящи неформалните ви интереси. Вероятно ще се срещнете с личности, които ще ви впечатлят с нестандартното си мислене. Ще погледнете на текущите си занимания от съвсем друг ъгъл, след което някои проблеми ще останат в миналото.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Каквото и да се случи, приемете го спокойно. Част от новините ще ви накарат да се замислите, но ако запазите присъствие на духа съвсем скоро ще установите, че няма място за тревога. Новото ще е непредвидено, но не и вредно.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Подходящата тактика за днес е да не бързате излишно. С каквото и да се захванете, правете го бавно. Обмисляйте подробно всеки етап от работата и си повтаряйте, че никой не ви гони. Ще спестите глупави грешки, а и силите си. Като цяло денят ще е спокоен.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
С текущата работа няма да имате никакви проблеми, но конкурентите или недоброжелателите ви ще покажат присъствие. Не се хвърляйте в директни конфликти. Опитайте се да разучите слабите им места и да си изградите по-дългосрочна тактика с изненадващи ходове.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Действайте според собствените си разбирания, а не по чужди препоръки. Крайните резултати може да не оправдаят очакванията ви, но ще знаете къде сте сгрешили и как да оправите нещата. Не търсете готови рецепти за сложните казуси. Методът на пробата и грешката ще е по-ефективен.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще ви е трудно да разпределите работата и приоритетите, да прецените кое е важно и спешно и кое можете да отложите. Ако е възможно действайте в екип и оставете организационните дейности на някой от другите участници. Ще сте по-полезни и по-ефективни.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще разполагате с минимална възможност да подобрите бита или начина си на живот. Промяната ще се отрази положително и на здравословното ви състояние. Направете всичко, което зависи от вас, би било жалко да не се възползвате.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Бъдете предпазливи, внимателни и наблюдателни. Не е изключено да се натъкнете на най-разнообразни затруднения или пък да се случат недоразумения. Нищо фатално, но ако установите пропуските веднага, ще сте в състояние да ги отстраните също толкова бързо и да не се натоварвате психически.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Добри новини сутринта ще ви заредят с прекрасно настроение. С каквото и да се захванете, ще го правите с ентусиазъм. Друг е въпросът до колко ентусиазмът ще ви предпази от грешни ходове, но като се знае колко е услужливо въображението ви и колко е необятно е чувството ви за хумор, със сигурност ще се измъкнете дори от най-неблагоприятната ситуация с усмивка.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще получите парични постъпления или подарък точно от там, от където най-малко очаквате. Ще установите, че сте спечелили привърженици, за които дори не сте и подозирали. Не е изключено да задълбочите бизнес-контактите си или дори връзката да придобие по-личен характер.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}