Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Непредвидени събития ще се отразят зле на отношенията у дома. Изведнъж ще се развихри „буря в чаша вода“. Овладейте емоциите и преценявайте изказванията си. Една погрешна дума може да подейства по-зле от ураган.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще получите добри резултати от вложените до момента усилия, но ще се наложи и да заплатите за грешките си. Не е изключено обстоятелствата да ви принудят почти незабавно да се разделите с непредвидени финансови постъпления.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще ви хрумне или ще ви подскажат начин за овладяване на съществуващ към момента проблем. В състояние сте да се справите, стига да сте достатъчно активни. Не стойте и не чакайте някой друг да свърши работата вместо вас.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
За уреждане на личен въпрос разчитайте повече на интуицията и по-малко на логиката си. Може неочаквано да се окаже, че трябва да се разделите с нещо, с което сте свикнали. Предмет или привичка. Колкото по-бързо реагирате, толкова по-лесно ще го преживеете.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Настроението ви е по-романтично от обикновено. Днес може да сте и по-търпеливи и по-състрадателни. Все пак не прекалявайте с алтруизма, за да не дадете повод на някой да се възползва от благородството ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Въображението ви ще е по-активно от обикновено и ще засили стремежът ви към по-възвишеното и по-духовното. Отделете време и се занимайте с предпочитано от вас изкуство. Не идеализирайте представите си за личности, които познавате от скоро.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Наблюдателни сте и ще забележите всички грешки, които околните правят, дори и най-дребните. Хубавото е, че ще сте далеч по-малко критични от обикновено и ще ви мързи да ги коментирате. Но пък с типичната си услужливост бихте могли да подскажете правилния начин.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Доста по-емоционални сте днес и по-възприемчиви към чувствата на близките ви. Ако между вас има някакви недоразумения и неясноти, то сега е време да ги обсъдите. Със сигурност ще намерите взаимноизгодни варианти.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Случаен разговор с приятели ще ви подскаже начин, чрез който бихте могли да получите допълнителни приходи. Може би ще е свързан с продукти от природата или такива, подобряващи здравето. Заемете се веднага с трасирането на идеята. С реализацията ще се захванете по-късно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен. С малко повече въображение бихте могли да подобрите постигнатите до момента резултати от текущата си работа. Съвсем скоро точно благодарение на тях ще повишите и приходите си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не е изключено днес да се почувствате леко отпаднали, унили. Потърсете вдъхновение в лоното на природата. Организирайте си кратко пътешествие, излет, поне разходка под открито небе. Ще се почувствате като преродени.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Редуцирайте контактите си максимално. Доста хора ще ви потърсят с желание да ви видят, да беседват с вас. Игнорирайте онези от тях, които винаги ви натоварват със собствените си грижи и ви търсят за решение, въпреки че могат да се справят самостоятелно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}