Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Финансов въпрос или банкова операция ще придобие особена важност. Във ваша полза е да се вслушвате в събеседниците си и да не оспорвате гледната им точка. Може твърденията им да не са ви ясни, но това не значи, че не са верни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Прекалено амбициозни задачи си поставяте, но едва ли ще успеете да се справите с всичко. Фактът, че нещата не се случват по вашата воля ще ви изнерви. Подредете си графика още веднъж преди да започнете каквото и да било и изолирайте всичко, чието изпълнение е свързано с външна намеса.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
По-спокойни сте от обикновено и по-мълчаливи. Хората от обичайното ви обкръжение може доста да се озадачат. Не е изключено през целия ден да сте леко изолирани от действителността и да се връщате предимно към спомени. Проявете старание, за да не ви критикуват.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Настроението ви е по-скоро романтично, отколкото прагматично. Въпросите, свързани с обичайната работа изобщо не ви ентусиазират. Преценявайте с кого обсъждате мечтите за приключения и почивка. Ако попаднете на неподходящия човек ще си имате неприятности.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Денят може да започне с неприятна дискусия, по време на която да бъде поставено под съмнение качеството на работата ви. Ситуацията определено няма да ви хареса. Независимо от всичко не провокирайте спорове. Реагирайте само, ако разполагате с неоспорими аргументи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Споделяйте идеите и отстоявайте мнението си. Първоначално колегите ви може да не приемат предложенията, но много скоро ще променят отношението си. Ще имате възможност да отстраните конкурент или да неутрализирате някой, който се опитва да ви пречи.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Занимавайте се с професионалните задачи старателно, особено ако боравите с пари. Подреждайте и съхранявайте документите според изискванията. Не е изключено важна подробност да ви убегне от вниманието и да стане повод за сериозно безпокойство. Не ангажирайте околните, сами ще се справите по-добре.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Общителни сте, остроумни и в добро настроение. Ще преодолеете куп затруднения благодарение на чаровната си усмивка. Само не любопитствайте за чуждите проблеми, не всеки ще е благосклонен да си споделя с вас и може да предизвикате незаслужено груба реакция.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
По възможност се занимавайте само с познати дейности и не се натоварвайте с нищо допълнително. Ако усетите да ви връхлита лека умора, сънливост, главоболие осигурявайте си по малко почивка през равни интервали от време. Въздържайте се от употреба на силни лекарства.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Заредете се с търпение, днес ще ви възложат някакви непривични задачи. Ще имате нужда от пълна концентрация и точна информация. Търсете съдействие само, ако няма никакъв друг начин да се справите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Част от работата ви ще е свързана с непредвидени усложнения или съдействие, което в момента ви отказват. Променете графика, ако се налага да отложите някои срещи направете го своевременно. Не обсъждайте успехите си, някой ще се опита да ви създава проблеми.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Обстановката около вас ще е спокойна и приятна. Всички ще търсят компанията и ще се стремят да спечелят благоразположението ви. Не се възгордявайте и намерете начин да се отблагодарите на онези, които са ви помогнали.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}