Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Във ваша полза е да се справите с практическите задачи още преди обед. В останалото време помислете как да преодолеете противоречията от личен характер. Търсете общ език с близките си. Може би съвместна разходка сред природата ще помогне да забравите неприятните моменти и трудни разговори.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Оставете този път битовите въпроси „на изчакване“. Посветете се на интелектуалния и физическия си комфорт. Малко спорт, последван от интересна книга, филм или концерт не само няма да ви навреди, но и ще стабилизира енергетиката ви за дълго.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Нищо не би ви затруднило, ако действате с умерено темпо. Всеки опит да се надпреварвате със себе си или с времето ще завърши неудовлетворително. Подарете си и малко лично време, в което да се насладите на любимо удоволствие, което все отлагате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Поредица сериозни въпроси биха могли да получат окончателните си отговори днес, ако сте достатъчно активни и целенасочени. В случай, че от доста време обмисляте някакви промени, то направете първите стъпки към реализацията им. Не отказвайте помощ, но и не натрапвайте мнението си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Разни изненади ще ви „атакуват“ едва ли не на всеки ъгъл. Приемете ги с усмивка, независимо дали ви радват или не. Не всичко ще е такова, каквото ви изгледа на пръв поглед. Съвсем скоро ще можете да се възползвате дори от факти, които сте възприели с известно подозрение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Прегледайте отново проектите, за които сте си поставили амбициозната цел да довършите до края на месеца. Ще намерите дребни пропуски в детайлите, а едновременно с това ще си изясните и начина за отстраняването им. Ако сте си набелязали покупка на някаква битова техника, ще попаднете на изгодно предложение.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не отказвайте на покана на приятели за необикновено развлечение, дори да е свързано с известен риск. Ще имате възможност да направите нещо, което никога до момента не сте правили. Ще ви окуражи и мотивира към по-смели действия при уреждане на въпроси от личен характер.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Опитайте се да оставите в миналото въпроси, засягащи приятелски или колегиални отношения, които са в криза. Може би просто са изчерпали съдържанието си и най-добрият вариант е да ги прекратите, без да търсите виновен и без да провеждате мъчителни разговори.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Преживяванията ще са разнообразни и ще е трудно да разпределите вниманието си към всичко, което ви е интересно. Обстоятелствата ще ви сблъскат с нови хора и част от тях ще ви заинтригуват с начина си на мислене. Забавлявайте се, но не бързайте да скъсявате дистанцията и да говорите за личните си предпочитания.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Спонтанна идея на някой от близките ви за нов вид развлечение ще ви ентусиазира, но и ще ви принуди да промените първоначалните си планове. Не отлагайте най-важното, но и не отхвърляйте възможността да се позабавлявате. Единственото условие да съчетаете полезното с приятното е да разпределите оптимално времето, с което разполагате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е свързано със странно и едновременно с това забавно преживяване, което ще ви зареди с добро настроение, но и ще предизвика противоречиви мисли. Ако се налага да се занимавате с дейности, изискващи концентрация, осигурете си малко време за систематизиране на работата като цяло.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Вероятно ще разполагате с благоприятни условия за изясняване детайлите по различни дребни сделки. Постарайте се да го направите колкото е възможно по-подробно и да си осигурите ясна представа за ресурсите, които са ви необходими и за етапите, през които ще премине работата ви. Ще спестите време от факта, че няма да се налага да преодолявате разни изненади.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}