Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Общителни се и убедителни. Красноречието ви е обезоръжаващо. Днес ще имате възможност да демонстрирате както висок професионализъм, така и ерудицията си в най-общ смисъл. Някои хора ще променят диаметрално-противоположно мнението си за вас.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Постарайте се да останете на заден план, не е във ваша полза да привличате вниманието. Ако се налага да водите някакви преговори или да доуточнявате сделки, то четете документите много обстойно и не се доверявайте на никого.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Потвърдете договорите или уговорките си. Помислете кое е спешно и кое може да се отложи. Ще се наложи да промените част от плановете си. Реагирайте гъвкаво на ситуацията, която ще е динамична.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да проведете разговори, които не са ви съвсем приятни. По-добре не ги отлагайте и се заредете с търпение. Събеседниците ви ще отстояват позициите си и, ако искате да ги разубедите, трябва да сте аргументирани.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Прегледайте документацията и кореспонденцията си. Желателно е да дадете ход на инициативи, които от известно време отлагате. Систематизирайте дейностите си и приемете затрудненията като необходим тест за възможностите ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да приемете условия, наложени от външни фактори, които може да са ви неприятни или неудовлетворителни. Търсете по-малката от двете злини. Помислете дали личният ви интерес не трябва да отстъпи пред общия.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Едва ли си представяте какво ще се случи днес. Каквото и да очаквате, ще останете изненадани. Вместо обичайните занимания ще проведете важен разговор, който ще ви насочи към перспективните планове.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще се наложи много бързо да довършите нещо или да се запознаете с нови инструкции за работа. Определете времето, с което разполагате предварително, както и отговорностите си. Преценете зависимостите обективно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Най-важното днес е действията да отговарят на думите ви. Наблюдават ви и е желателно да спазвате правилата в детайли. Имате възможност да стабилизирате позициите си или да промените отношението към вас, но в негативна посока.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Съобщете позицията и предпочитанията си ясно и недвусмислено. Следвайте принципите си и бъдете готови за допълнителни уговорки. Много е важно да маркирате лична територия, която не позволявате да бъде нарушавана.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да представяте резултатите от работата си. Бъдете пределно ясни и изчерпателни. Не разводнявайте презентацията и не злоупотребявайте с търпението на събеседниците си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Основните въпроси, с които ще се занимавате днес ще са свързани с професията и с финансите. Преценявайте действията си и резултатите от тях много детайлно и самокритично. Не е толкова важно да напреднете, колкото да отстоите позициите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}