Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Няма значение дали сте обвързани или не. Най-завладяващи днес ще са любовните емоции. Дори да имате постоянен партньор, дори в момента да сте в някакво противоречие, нещата ще се оправят. Потопете се в романтиката и се наслаждавайте.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Внимавайте какво обещавате. Не се наемайте с непосилни занимания, за които по-късно би се наложило да търсите съдействие. Мислете първо за собствените си интереси и после за всичко друго. Ще възстановите силите си най-ефективно, ако отделите повече време за културните си интереси.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ако имате възможност да излезете извън града, да си организирате кратък излет или просто да смените обстановката, то направете го. Желателно е да не прекалявате с разходите. Бъдете внимателни по време на движение, независимо дали ходите пеша или шофирате. Съществуват предпоставки за травма.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
На парти с приятели ще ви заинтригува възможността за практикуване на някаква нова дейност, свързана с творчество. Не е изключено да промените хобито си или да ви хрумне начин за получаване на допълнителни приходи. Мил подарък или сполучлива покупка ще ви зарадват.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Преценете както настроението, така и физическото си състояние още от сутринта. Дори да сте имали съвсем конкретни планове може да се наложи да ги промените. Не се насилвайте да правите неща, които не са ви приятни само защото „така трябва“. Следвайте въображението си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не е желателно да тръгвате на път днес нито да общувате с прекалено много хора. Променяйте заниманията си през определени интервали от време, за да избегнете механичните действия, които ще ви отегчат. Отделете време за недовършени задачи, изискващи концентрация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се учудвайте, ако ви се прииска да направите „нещо щуро“ през почивните дни. Настроението ви е твърде авантюристично и в известна степен опасно. Контактите ще са интензивни, но не приемайте твърде сериозно приключенските идеи на събеседниците си, защото може да си създадете неприятности.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще е особено полезно за вас, ако днес се проявите като добри слушатели, а не като словоохотливи събеседници. Някой ще ви сподели тайната си и ще има нужда от съвет. Бъдете искрени, дори ако прецените, че отговорът ви е малко остър. По-добре болезнена истина, отколкото подвеждаща утеха.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Организирайте си кратка разходка по магазините, особено ако наистина имате набелязани покупки. Дори и нищо да не купите ще се почувствате по-добре от възможността да обогатите впечатленията си. Не е изключена среща със стар приятел, която ще ви зарадва и въодушеви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще ви е много лесно да общувате днес. Помислете дали има спорни въпроси които се налага да решите и си организирайте среща със съответните хора. Диалогът ще мине спокойно, а и ще подобрите отношенията си като цяло.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Намалете темпото до колкото е възможно. Енергетиката ви е нестабилна, а имунната система - неустойчива. Не общувайте с боледуващи, избягвайте градския транспорт. Ориентирайте усилията си към профилактични дейности в домашни условия.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ако битовите задачи са повече от обикновено постарайте се да ги отхвърлите преди обед. След това може да ви навестят нечакани гости или група приятели да решат да ви измъкнат от къщи. Това малко или много ще промени плановете ви, но няма да е фатално.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}