Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Отделете време за проверка на финансовото си състояние и уреждане на разплащания и задължения, свързани с бита и дома. Не давайте пари на заем. Ако искате да се възцари спокойствие в семейството, организирайте на близките някакво забавление.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не е подходящо точно днес да обсъждате проблеми, свързани с любовните отношения. Проявете пестеливост и помислете дали не е време да се захванете с допълнителна работа. Анализирайте събитията от близкото минало, за да избегнете повторението на груби грешки.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не е изключено да попаднете в някаква твърде заплетена ситуация и в първия момент да не се сетите как да оправите нещата. Посъветвайте се с повече от един приятел, на когото имате доверие. Комбинирайте споделения опит и негативните последствия ще са минимални.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще ви възложат нещо сложно. Не е задължително да е на работното място, може да е и у дома. Не се отказвайте. Вярвайте в собствените си способности и непременно ще се справите. По-добре е да откажете, ако ви канят за участие в някакво публично мероприятие.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
За уреждане на финансов въпрос се вслушайте в съвета на приятел, за да не претърпите материални загуби. Настроението ви е романтично, а моментът е подходящ, за да поговорите с партньора за взаимните си чувства. Всичко, свързано с любовта днес ще ви носи радост.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Първоначално отделете време за себе си, погрижете се за външния си вид и настроението. Не отказвайте на приятелска покана за парти, независимо че компанията може да е шумна и да има твърде много непознати. Ще се забавлявате и ще се заредите с приятни спомени.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Предстои ви труден разговор, но е по-добре да не го отлагате. Не се колебайте да изразите мнението си под предлог, че няма да ви разберат или ще ви противоречат. В крайна сметка, нали знаете, че в спорът се ражда истината.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Прекалено сте темпераментни и импулсивни и може да си навлечете неприятности. Контролирайте поведението и изказванията си, особено спрямо близките. Не се заяждайте за щяло и не щяло, защото ще ги оскърбите и след това дълго време ще съжалявате.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Точно днес не е препоръчително да се хвърляте в любовни авантюри. Както и да ви изглеждат нещата бъдете сигурни, че ще завършат зле. Или ще навредите на репутацията, или ще навредите на здравето си, а и едното, и другото ще се отрази зле на финансите ви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Бъдете изключително внимателни, ако се налага да подписвате документи. Четете ги подробно, за да избегнете досадна грешка или недоразумение, което после трудно ще коригирате. Ще се свържете с нови делови партньори и е много вероятно да разширите бизнеса или професионалното си влияние.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще получите интересни делови предложения или оферти за работа, за съвместно участие или за дейности, свързани с неформалните ви интереси. Даже няма да ви хрумне, че сте толкова популярни и първоначално може да ви е трудно да вземете правилно решение. Точно за това е желателно да поискате отсрочка за отговор, докато си създадете ясна представа за ситуацията.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Колкото по-ясно формулирате целта си, толкова по-лесно ще я постигнете. Няма да промените професионалния си статус, но ще получите отговор на важни въпроси, които ви вълнуват. Не се стресирайте от затрудненията, във възможностите ви е да ги преодолеете.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}