Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Част от професионалните трудности вече няма да са актуални, можете да си отдъхнете. Част от трудностите, свързани с личните отношения могат да отпаднат, ако дадете възможност на близките си да проявят инициатива. Отделете време за физическа активност и спортни занимания, ще ви се отразят добре.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Споделете съмненията с приятелите си и се възползвайте от опита им. Ще си спестите грешки и ще си осигурите свободно време, което бихте могли да използвате за себе си. проявете разбиране към любимия човек независимо, че може да ви изнерви с нелогичните си действия.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Мислите ви са заети изключително с решаване на финансови въпроси, но точно в този момент едва ли ще намерите някакво оригинално решение. Най-добрата тактика е да проявите пестеливост. Следвайте интуицията си при уреждане на личните отношения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да реализирате кратко, но непредвидено пътуване. Не се колебайте, особено ако не сте ходили там до момента. Непознатата обстановка и новите личности ще активират творческия ви потенциал и ще ви заредят с оптимизъм.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Тревогите ви, свързани с уреждане на битови и практически въпроси са основателни. Не разполагате нито с достатъчно време, нито с достатъчно средства, за да се справите самостоятелно. Потърсете съдействие от приятели и близки. Банков заем ползвайте само в краен случай.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да преосмислите и частично да промените бъдещите си планове. Непредвидени събития ще ви принудят да се съобразите с чуждо мнение, което не одобрявате изцяло. Мислете с един ход преди опонента си, ако искате да предотвратите материални загуби.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Професионалният напредък ще е минимален, но за сметка на това с уреждането на романтичните и любовни отношения сте в състояние да се справите. Ще постигнете много по-добри резултати, ако провеждате деловите срещи в неформална обстановка, а личните сред природата. Време е да се справите с вредните навици.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще ви възложат доста труден казус, с който ще се справите, ако мислите логично и действате последователно. Ще имате възможност да докажете професионализма и уменията си, но не преекспонирайте важността на получените резултати. Организирайте си разходка на открито в близост до естествен водоизточник, за да преодолеете умората.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Поставяйте си конкретни цели и не се вживявайте прекалено в затрудненията, на които се натъквате. Ситуацията може да ви изглежда объркана, но то е защото не разполагате с цялата информация, която ви е необходима. Премереният риск ще е полезен.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Лесно ще намерите общ език дори с личности, които не са на вашето професионално или интелектуално ниво. Въпроси, които от известно време умишлено игнорирате ще намерят решение поради благоприятно стечение на обстоятелствата. Голяма част от заниманията ви ще изискват сътрудничество и добре координирани действия.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Дайте воля на въображението и творческата си мисъл. Опитайте се да приложите на практика даже идеи, от които ви се струва, че нищо няма да излезе. Резултатът ще ви изненада и ще ви даде възможност да общувате с личност, към която изпитвате голям респект.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Романтичното настроение е преобладаващо пред здравата логика. Ако имате някакви затруднения споделете ги с по-младите си приятели и колеги. Ще ви засипят със свежи идеи, които ако комбинирате по подходящ начин ще намерите печелившото решение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}