Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се убедите във верността на твърдението: „всяко зло – за добро“. Обстоятелства, които първоначално ви изглеждат не просто неприятни, ами направо фатални, ще се обърнат във ваша полза. Овладейте реакциите и следвайте събитията.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
На колкото повече затруднения се натъквате, толкова по-добре ще се справите. Затрудненията днес ще са най-истинският ви мотив да покажете на какво сте способни. Единственото, което не бива да правите е да се захващате за дейности, от които нямате ни най-малка идея.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прегледайте кореспонденцията си. Не е изключено да получите доста примамливи предложения от различно естество. Преценете ги много добре преди да приемете каквото и да било, най-вероятно ще откриете „подводни камъни“.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Подхождайте отговорно към всички въпроси, с които ще се наложи да се занимавате днес, независимо че може да са тривиални и познати. Особено внимание обърнете на домашните и битовите. Не е изключено нещо, което ви изглежда безобидно да се окаже досаден „трън в петата“.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Предизвикателствата ще ви мотивират. Някой ще се опита да ви постави в неудобно положение, но вместо да ви изложи, ще ви амбицира. А най-хубавото е, че постигнатите от вас резултати ще добият популярност.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
С доста емоционални преживявания ще е изпълнен днешния ден. Ще са свързани с най-близките ви роднини. На моменти може и да са натоварващи, но като цяло ще се почувствате доволни от случващото се.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Проявете активност, с каквото и да се занимавате. Може да не постигнете желаните резултати или да не напреднете видимо, но усилията ви ще бъдат забелязани. Ще стабилизирате позициите си и ще спечелите почитатели.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Благоприятната комбинация между проницателност и устременост ще ви помогне да преодолеете всички бариери днес. Дейности, които по някакви причини са останали недовършени ще намерят окончателния си вариант. Част от тях ще отпаднат изобщо, защото ще се окажат неактуални.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Първо систематизирайте желанията си, а след това си дайте сметка и за възможностите. С удивление ще констатирате, че те са почти тъждествени. Което означава, че ако се захванете здраво за работа няма да имате никакви оправдания за евентуалните си пропуски.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Подредете графика си преди да се заемете с практическото изпълнение на задачите. Ще откриете нещо, което сте забравили, но все още имате възможност да направите в уговорения срок. Ориентирайте се към индивидуални дейности, ще са по-ефективни от участието ви в екипна работа.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Необичайно спокойни и сдържани сте днес. Едва ли някой или нещо би могло да ви извади от равновесие. Моментът е подходящ за занимания, които ви създават напрежение. Този път ще ги довършите без излишни емоции.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Навлизането на Меркурий в ретроградно движение във вашия знак ще създаде отлични условия за създаване на ред в собствените ви мисли. Не е желателно да тръгвате на път. Ако работите с документи, бъдете пределно внимателни, за да избегнете възможността от грешка.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}