Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не е изключено да претърпите критики за неспазено обещание или не добре свършена работа. Може да се отразят и на финансовото ви състояние. Признайте допуснатите грешки, но не позволявайте на никой да навлиза в личната ви територия.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ако някакво занимание ви въодушевява не очаквайте, че и околните ще го приемат по същия начин. И не им се сърдете, ако реагират с безразличие. Въздържайте се от публични забележки, но не пестете добрите думи към колегите, които са се справили умело с работата си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще изненадате хората от най-близкото си обкръжение, проявявайки се като най-добрите събеседници. Днес сте склонни много повече да слушате, отколкото да говорите. Което ще ви е от полза, защото получената информация ще ви подскаже как да преодолеете съществуващ към момента конфликт.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се случат някакви промени в днешния ден. Ще са свързани с мнението ви за човек или събитие. Може би във връзка с нова информация или с промяна посоката на процес, който в момента се развива. При всички случаи ще ви е нужно време, за да овладеете реакциите си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще напреднете с дейности, изискващи концентрация и аналитично мислене. Ще е трудно да ви откъснат от заниманията ви. Не е изключено някой от околните силно да ви изнерви с натрапчивото си желание за интензивен контакт с вас.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Слънцето навлиза във вашия знак днес. Ще ви тонизира и ще ви подскаже как да се освободите от нещо старо, което отдавна ви е омръзнало. Изненадващ мил подарък ще ви зарадва и допълнително ще повиши настроението ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Неприятни новини сутринта ще се отразят на самочувствието ви. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено, а околните сякаш нарочно ще ви въвличат в нескончаеми спорове. Заемете се с дейности, с които можете да се справите самостоятелно. Резултатите ще ви окуражат.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не излизайте извън типичните занимания. Не е подходящо точно днес да взимате отговорни решения, свързани с финанси, имоти и дългосрочни проекти. Не разполагате с достатъчно информация.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Наблюдателни сте и в състояние да забележите детайли, които на околните им убягват. Също толкова ясно ще забележите и грешките им. Не ги критикувайте, ако искате да сте полезни. Просто ги насочете към правилния начин.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Опитайте се днес да следвате максимата: „три пъти мери`, един път режи`“. Слушайте внимателно и се намесвайте само при необходимост. Помощта ви ще получи висока оценка и финансов еквивалент.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
От една страна сте праволинейни, от друга прекалено откровени. Днес сте в състояние да изречете всичко, което мислите по начина, който преценявате за правилен. Опитайте се да овладеете откровеността, защото може да настроите срещу себе си хора, на чието добро отношение държите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Постарайте се да си създадете максимално стегната организация за днешния ден. Колкото по-бързо свършите работата си, с толкова повече лично време ще разполагате. Не подписвайте договори, с чието съдържание не сте се запознали задълбочено и обстойно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}