Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
По обективни причини ще се наложи да промените програмата си. Денят може да започне с интензивни контакти, които да променят насоката на мисълта ви. Въздържайте се от окончателни решения и отговорни делови разговори.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ако се наложи внезапно да тръгнете на път не го отлагайте. Занимайте се старателно с подготовката на документите и багажа, за да не забравите нещо важно. Преценявайте изказванията си съобразно събеседниците, за да не си създадете неприятности.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Въздържайте се от каквито и да било рискове и авантюри, свързани с финанси и инвестиции. Не е изключено да чуете лоши новини днес. Преценете кой ви ги съобщава преди да предприемете някакви действия, защото може да се окажат и подвеждащи.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Постарайте се да запазите спокойствие каквото и да се случва около вас. Не реагирайте на провокации, целта им е да ви въвлекат в конфликт или интрига. Може би ще ви поканят да участвате в публична дискусия, от която ще получите допълнителни приходи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Намалете контактите с деловите партньори и отделете малко повече време за близките си. Не е за предпочитане да тръгвате на път. Направете го само, ако е неотложно. Ще се наложи да се справите със сложен казус на работното място, но ще се справите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
За да се справите с битов проблем ще се наложи да направите допълнителни разходи. Избягвайте скъпите покупки, по възможност отделете време за маркетинг. Проявете търпение към грешките на близките си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Събитията ще са динамични и няма да разполагате с достатъчно време за всичко, което сте си наумили. Веднъж установявайки, че няма как да отхвърлите цялата работа ще е по-добре да намалите темпото и да приемете фактите с усмивка. Все пак, нищо фатално не се е случило.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Опитвате се да правите твърде много неща едновременно и някои подробности ви убягват. По-добре ще е да действате последователно и да се концентрирате върху всяка задача поотделно. Така ще знаете със сигурност до къде сте стигнали и колко ви остава.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Помислете за работата си в по-широк мащаб. Анализирайте направеното от началото на годината до момента и преценете с какво не сте успели да се справите. В резултат ще установите и дали изобщо трябва да се захващате с част от проектите си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Потърсете причините за влошени лични отношения с близки роднини или приятели. Потърсете и своето място в конфликта, след което помислете дали не е добра идея да направите първата крачка за разведряване на обстановката и действайте смело.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Неспокойни сте, раздразнителни и реагирате остро на откровени дреболии. Осигурете си разходка, развлечение, уединение и не влизайте в остри диалози с близките и колегите си. Ще кажете неща, за които ще се наложи да се извинявате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна и сте на ясно с целите си. Създайте си ред в работата, контролирайте емоциите и подхождайте прагматично към задачите. Ще имате възможност да стабилизирате позициите и да защитите интересите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}