Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Предимно с финансови въпроси ще се занимавате днес. Вероятно ще реализирате някои дребни разходи или уреждане на стари задължения. Срещите ви ще са полезни в дългосрочен план.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Настроението ви е променливо. Общителни сте, но не прекалявайте с бъбривостта и не заливайте събеседниците си с информация, която не сте убедени, че ги интересува. Не е изключено да се наложи да реализирате кратко пътуване.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да пожертвате собствените си интереси заради тези на близките. Не са изключени непредвидени разходи за продукти, свързани със здравето. Преглеждайте редовно кореспонденцията си, ще получите важно известие.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Контактите ви ще са интензивни. Постарайте се повече да слушате и по-малко да обсъждате лични въпроси. Ще научите интересна и полезна информация. Не е изключено да направите дребни непредвидени покупки.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Дори да не сте го имали пред вид ще се наложи да насочите вниманието си към уреждане на финансови въпроси. Ще оформите някои дребни задължения и не е изключено да направите сполучлива покупка с битово приложение. Огледайте внимателно съпровождащите документи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще намерите лесно решение на сложна задача. Ако се налага да предприемете някакво пътуване, то много грижливо подгответе багажа си и особено документите. При решаване на практически въпроси разчитайте на опита си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Заниманията ви днес ще са свързани предимно с оформяне на документи. Обръщайте внимание на дребните подробности, особено ако са свързани с платежни операции, оформяне на наеми, кредити или инвестиции. Сравнявайте старите условия с актуалните.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Уреждайте спорните въпроси на принципа на равнопоставения диалог и взаимоизгодния интерес. Може да не одобрите изцяло мнението на събеседниците си, но ги изслушайте внимателно и търсете възможност за сътрудничество.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да изпъквате. Уточнявайте подробностите при уговаряне на каквито и да било общи дейности. Настроението ви е неустойчиво и в рамките на деня не е изключено на моменти да изпадате в състояние на неувереност и песимизъм.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Добра комбинация между знанията и опита, с които разполагате и стремежа на околните да си сътрудничат с вас. В състояние сте да се справите с поредица практически въпроси, от които да получите добри приходи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Близките ще имат нужда от съдействието ви, за да се справят с битов или домакински проблем. Не е изключено да се наложи да се погрижите за някой, който е в безпомощно състояние. Бъдете предпазливи, ако се налага да пътувате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Заниманията ви ще са предимно рутинни и няма да имате затруднения. Вероятно ще ви остане повече свободно време от обикновено. Използвайте го за себе си, създайте си някакво развлечение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}