Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ориентирайте усилията си към съзидателни действия. Дори обичайните занимания, в които влагате творчество, ще подобрят битието ви, а такива, които са свързани с разрушаване на вече получен резултат ще го влошат. Опитайте се да работите така, че да не счупите, повредите или скъсате каквото и да било.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отношенията ви ще се развиват на принципа: „каквото повикало, такова се обадило“. Разговаряйте с околните спокойно, без прекалени претенции, остри критики и груби обръщения. Дали контактите ви ще са пълноценни или не, зависи изцяло от вас.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Да проявите инициатива е прекрасно, стига ентусиазмът ви да е в рамките на разумното и да не очаквате от околните да реагират по същия начин. Опитате ли се да ги привлечете към реализация на собствените си идеи без да сте сигурни, че са заинтересовани, ще се натъкнете на отказ и може би на враждебност.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не е изключено да ви критикуват за постъпка, направена в преди време. Едно от безценните ви качества е, че помните миналото в детайли. Преценете до колко обвинението е основателно и, ако се налага, не се срамувайте да се извините. В случай, че ви е трудно да преодолеете аз-а си замълчете, но не лъжете и не се оправдайте.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Много е вероятно да получите предложение за участие в проект, който отдавна ви харесва. Ако сте преценили предварително степента на риск и сте сигурни, че нищо не ви застрашава, приемете, но не отговаряйте моментално. Поискайте малко време за размисъл, за да не разкриете, че офертата е в зоната на предпочитанията ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Каквито и занимания да сте си набелязали, ще се наложи да се откажете от тях. Един или няколко близки приятели ще ви помолят за съдействие. Не ги разочаровайте с отказ, съгласете се и няма да съжалявате. Работата в екип ще е в пъти по-продуктивна от самостоятелната.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Определяйки предпочитанията си, постарайте се да си представите ясно крайния резултат, към който се стремите. Променяте ли непрекъснато мнението си ту към едно, ту към друго в крайна сметка ще установите, че не сте постигнали нищо, въпреки желанието и старанието.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Изказвайте мнението си искрено, но без двусмислици и хапливи забележки. Правилно е да казвате какво мислите, стига да не засягате нечие самочувствие. Придържайте се към принципа, че не е нужно сами да си създавате врагове.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Присъствието ви сред различни групи хора и на различни мероприятия ще се окаже изключително полезно. Ще научите информация, която не е особено популярна, но ще разшири кръгозора и ще стимулира въображението ви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Постарайте се да запазите плановете си в тайна. Както професионалните, така и личните. Сигурно сте чували, съществува твърдението, че „един гледа сватба, друг - брадва“. Ако никой не е посветен в намеренията ви, няма да може да ви навреди.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Разговор с възрастен роднина, когото не сте чували или посещавали отдавна, може да ви огорчи. Да ви атакува с обвинения, недоволство и още какво ли не. Преодолейте гордостта си и направете първата крачка за прекратяване на разправията. Достатъчен е само малък жест на внимание.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Звучи странно, но няма да реализирате нито един от замислите си. Не се потапяйте в самосъжаление. Приемете го не като неуспех, а като подсказка, че трябва да си осигурявате и развлечения, за да се заредите с вдъхновение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}