Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще разполагате с оптимални условия за реализация на замислите си. Реагирайте гъвкаво и се възползвайте от обстоятелствата такива, каквито са, дори ако се наложи да промените първоначално набелязаните дейности с непредвидени.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отчетливо ще усетите ефекта от свои предишни решения, а най-хубавото е, че ще останете доволни. Основното заключение в цялата картина е, че вие сте част от цялото, не сте изолирани и следвайки общите тенденции можете да напреднете по-бързо.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Динамичен ден. Тъкмо ще се справите с един проблем, ще изникне друг. На всичкото отгоре ще са взаимосвързани или единият ще предизвиква другия по системата: „къде го чукаш, къде се пука“. Правилната тактика при такива обстоятелства е да запазите присъствие на духа и да реагирате с чувство за хумор.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С минимална доза предприемчивост и малко повече решителност ще напреднете с проекти, които сте били принудени да прекратите или временно да спрете през февруари. За пореден път ще се убедите, че за всяко следствие си има причина и че „дребните камъчета обръщат колата“.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Най-важни за уреждане ще се окажат финансовите въпроси. Избягвайте „резките движения“, проявите на самонадеяност, както и на прекалено доверчивост. Каквото и да се случи, придържайте се към правилата.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Някои трудности си ги създавате сами, придържайки се към вече остарели стереотипи. Светът се променя и, искате или не, понякога се налага да промените начина си на мислене. За справяне с нестандартните ситуации са ви нужни и нестандартни методи.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Постарайте се да се концентрирате максимално, ако се налага да работите с точни данни и особено, ако става дума за финансови операции на висока стойност. Ако усещате, че сте разсеяни, правете по-чести кратки почивки или помолете някой, на когото имате доверие да провери работата ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Амбициите и възможностите ви са почти в синхрон. Опитайте се да работите успоредно както със започнатите, така и с новите проекти. Съчетанието не само ще ви избави от скуката, ами и ще стимулира въображението ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С нещо ново ще се наложи да се „преборите“. Дали е информация, инструкция, техническо средство, не е ясно, но ще ви ентусиазира и ще ви се понрави. Дори да не се справите по най-добрия начин, ще изпитате огромно удоволствие от „проучвателния“ процес.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
По време на импровизирано пътуване ще се запознаете с нови хора. С удивление ще установите, че ви свързват много общи теми и влечения. Не бъдете консервативни, освободете се от утвърдените шаблони и позволете на непознатото да навлезе в ежедневието ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
По повод случайно медийно съобщение или присъствайки на публична инициатива е възможно да усетите влечение към дейност или занимание, към които към момента не сте проявявали интерес. Не се ентусиазирайте твърде много и не бързайте да инвестирате. Интересът ви може да се окаже мимолетен.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Близък приятел или роднина ще ви сподели лична тайна. Не я приемайте като свой проблем. Интуицията ще ви подскаже как да помогнете и до каква степен вашият опит е аналогичен и полезен. Поговорете откровено, но без да давате готови решения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}