Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Настроението ви ще е не само оптимистично, но и заразително. Въоръжени с най-чаровната си усмивка ще успеете да привлечете вниманието, а след това и съдействието и да направите всичко, което сте си наумили.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Желанието ви да реализирате всичките си замисли ще е толкова силно, че ако на някой случайно му хрумне да ви се изпречи на пътя, няма да го забележите и ще го пометете като цунами японска атомна централа. Във ваш интерес е да не сте прекалено разрушителни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Обстановката ще е динамична, но благоприятна за всякакъв вид дейност. Бъдете готови да реагирате гъвкаво и да променяте заниманията си с идеята да се възползвате максимално от наличните обстоятелства.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Почти непрекъснато ще се натъквате на атрактивни предложения за покупки. Възползвайте се само от онези, които предварително сте си набелязали, макар че ще има и други изкушаващи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Довършен преди време проект ще предизвика одобрение и ще повиши популярността ви. Приемете комплиментите с умерен ентусиазъм и се постарайте да не говорите за постиженията си. В обкръжението ви освен приятелски настроени има и хора, които не биха се поколебали да ви навредят.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не купувайте нищо под влияние на реклами, промоции или презентации. Още докато занесете продукта у дома ще установите, че ви е напълно излишен.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ентусиазмът и организационните ви умения са в пълен разнобой. Колкото е голямо желанието ви да свършите „всичката работа на света“, толкова ще е малка вероятността да успеете да се съсредоточите макар и само върху една задача. За щастие, нищо няма да е толкова спешно, че да предизвика негативни последици.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Опитвайки се да създадете перфектен ред около себе си, ще попаднете на вещ, документ или дори пари, които отдавна сте съхранили така старателно, че сте ги скрили дори от самите себе си. Находката не само ще ви зарадва, но и ще улесни изпълнението на текущите ви замисли.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ограничете разходите наистина до неизбежните. Всяка допълнителна покупка, дори да ви изглежда особено полезна, ще наруши финансовия баланс и ще е трудно да го възстановите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не прекалявайте с инициативата. Колкото и да ви се иска да се справите с всичките си задачи максимално бързо, няма да разполагате с всички необходими условия. Работете само върху онези, за които имате обезпечение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Емоциите ви ще са завладяващи, но не е желателно да ги споделяте и обсъждате. В пристъп на откровеност може да разкриете слабите си страни точно пред най-неподходящия събеседник.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да направите някакви непредвидени разходи за придобиване на продукти, необходими за работата ви. Не се колебайте, обстоятелствата ще са благоприятни и ще успеете да ги наваксате сравнително бързо.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}