Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Работата ви ще е свързана предимно с обработка на информация. Част от нея може да не ви е особено ясна или да излиза извън компетенциите ви, но ще успеете да я използвате максимално, благодарение на умението ви да анализирате смисъла на детайлите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не се заемайте с важни, дългосрочни проекти нито с нови занимания. Ограничете активността си до текущите задължения, за които не ви е нужно съдействие.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Въздържайте се от пристъпи на самонадеяност, колкото и да сте сигурни в себе си. Всеки може да сгреши, вие също и, ако не искате да навредите на имиджа си, не прекалявайте с увереността спрямо собствените си твърдения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще разполагате с достатъчно благоприятна възможност за преодоляване на конфликт, най-вероятно от личен характер. Няма да е лесно, но е във ваш интерес да се възползвате. Проявете инициатива и бъдете готови да внесете корекции в част от решенията си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не споделяйте и не обсъждайте намеренията си, особено с хора, от които пряко зависи реализацията им. Постарайте се да действате самостоятелно и, ако все пак някой започне разговор по темата, слушайте и не споделяйте мнението си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Почти непрекъснато и в различни области ще бъдете поставени в ситуация да избирате. Изборът няма да е лесен, особено ако са намесени и други личности. При подобни обстоятелства е за предпочитане да заемете неутрална позиция.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Липсата на ред, независимо за коя област се отнася, ще ви действа изключително демотивиращо. И, понеже по принцип всичко около вас трябва да е нагласено „като за изложба“, то нагласете и натъкмете първо обстановката около себе си. Ще го направите доста по-лесно, отколкото да систематизирате собствените си мисли.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Думата „смелост“ днес ще бъде второто ви аз. Готови сте да се хвърлите във всякакво предизвикателство с ентусиазъм и увереност без оглед на щетите, които евентуално може да претърпите. И тъй като ще е почти невъзможно да овладеете този порив, то най-добре ще е да използвате натрупаната енергия за спорт или за градивни дейности, насочени към подобряване на домашния интериор.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с непредвиден проблем, за който най-вероятно няма да сте готови. Първоначално е от огромно значение да овладеете усещането за безсилие и да анализирате обективно ситуацията, в която се намирате. Със сигурност ще намерите решение, дори и да е временно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Мисълта ви е бърза, ясна и без усилия ще се ориентирате във всякаква обстановка, независимо от сложността й. Изслушвайте търпеливо мнението на събеседниците и особено на опонентите си. Комбинирайки ги, ще разработите собствена и при това доста сполучлива концепция.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Заемете се с преглед и анализ на собствените си финанси. Направете съпоставка между приходите и разходите. Със сигурност ще ви хрумне как да намалите разходите или, обратно, как да повишите приходите, което означава, че не сте си губили времето.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Старанието и целеустремеността ви ще впечатлят околните и ще получите искрените им комплименти. Приемете ги с благодарност, но не позволявайте да ви натоварват с чужди задачи, ръководени от мисълта, че енергията ви е неизчерпаема.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}