Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Новолунието е във вашия знак. Заниманията ви ще са доста по количество и разнообразни по вид. На моменти ще ви е трудно да се съсредоточите, ще се налага скоростно да се преориентирате в дейностите и обстановката. Започнете с най-трудното, за да изразходвате правилно енергията си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите изоставените задачи, да намерите отговор на старите спорове. Ако въпреки положените усилия не стигнете до краен резултат, то значи, че е по-добре да ги оставите в състоянието, в което са и да не инвестирате повече сили в тях.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Доверете се на „шестото си чувство“. Ще ви подскаже как да реализирате свое съкровено желание или пък какво ви е пречело да го направите до момента. Направете каквото се изисква от вас, но не споделяйте прозрението си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Действайте активно. Ще намерите решение дори на най-заплетените казуси и ще получите помощ в най-трудните ситуации, стига да сте достатъчно съобразителни и готови да приложите нови начини на работа. Ще се убедите, че успехите често са пряко свързани с промяната.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Обмисляйте действията си задълбочено, реализирайте ги самостоятелно и последователно. Не вярвайте на обещания и не си позволявайте извънредни разходи. Избягвайте разговорите, които биха разкрили някаква ваша лична тайна.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Придържайте се към обичайните си занимания. Не е подходящо днес да се обръщате с молби към шефа си или да се опитвате да решавате проблеми, зависещи от съдействието на държавната администрация. Почти сигурно е, че ще „ударите на камък“.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Прекалено сте чувствителни и ще сте по-работоспособни, ако ограничите контактите. Не го ли направите, рискувате да се задълбочите в чужди проблеми, вместо в собствените си ангажименти и да не спазите обещаните срокове.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Новостите от днешния ден ще са интригуващи, независимо от характера си. Не е изключено да се запознаете с нови хора, да посетите място, където никога не сте били. Може да не успеете с всички набелязани задачи, но пък ще натрупате незабравими спомени.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Тонусът и работоспособността ви са високи и са в синхрон. Редувайте умствени с физически занимания и по възможност ориентирайте усилията си към дейности, зависещи само от вас. Всяка чужда намеса ще е по-скоро вредна.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В повечето си дейности ще се натъквате на непълноти, неизвестности, липса на информация. Ще ви е нужно повече време, отколкото сте предвидили и този факт може да предизвика неувереност, напрежение. Прегледайте и променете графика си, ако се налага.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Имунната ви система е леко нестабилна. Ограничете контактите. Ако някой непрекъснато оспорва мнението и решенията ви, не се разправяйте, а изчакайте. Ситуацията е динамична и ще се промени.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е динамично и стимулиращо, но независимо от това не е желателно да прекалявате с инициативата. Подбирайте внимателно храната, която имате намерение да употребите и спазвайте дозировката, ако приемате лекарства.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп{START_COUNTER}