Хороскопи

Хороскопи


Бик Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Хитрата и закачлива Маймуна едва ли ще успее да въздейства на трудолюбивия и упорит Бик. В интерес на истината, тя няма и да се опитва. Бикът е сериозен, целенасочен и осъществява намеренията си със завидно постоянство. Което е достатъчно, за да внуши на Маймуната, че е по-добре да му помага, отколкото да му пречи.


Така че Бикът ще продължи да напредва както по отношение на професионалния, така и в социалния си живот. Способнонтите му ще получат висока оценка и най-вече съответния финансов еквивалент.


Бикът може да прави нещата бавно, но ги прави непоклатимо. Довършва всичко и то така, както си го представя. Достатъчно е енергичен, за да отстрани всички препятствия по пътя си, а и всички знаят, че не е желателно да му пречат.


Личните, любовни и семейни отношения на Бика ще са много спокойни. Близките ще му оказват подкрепа винаги и на всякъде. И тъй като Маймуната е любителка на забавленията, то в нейната година Бикът ще има прекрасната възможност да отдъхне, да си създаде някакво приятно развлечение, интересно пътуване, вълнуващо приключение на екзотично място.


Всеизвестно е, че няма приключение без романтика и няма романтика без любов. Значи, Бикът трябва да е готов за любовни и романтични преживявания, независимо дали е обвързан или не. И в двата случая резултатите ще са повече от прекрасни.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}