Хороскопи

Хороскопи


Бик

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Хората, родени в годината на Бика са упорити, с изявени лидерски способности, от типа хора, които „с голи ръце планина повдигат“. Те не заобикалят препятствията, а минават директно през тях при това доста успешно. Малко са мудни, но са отзивчиви и не отказват помощ. Надеждни са, упорити и рядко рискуват. Прекалената им взискателност е чест повод за разправии с близките.

Важно условие за напредък в годината на Земната Свиня е целите да са конкретни, ясно формулирани и към тях да се тръгва с предварително изработена тактика. Представителите на интелектуалния труд ще са по-успешни от тези на физическия, което съвсем не означава, че вторите ще са губещи. Нищо подобно, те ще могат да получат добри приходи, ако технически улесняват работата си.

Печалбата не бива да се превръща в самоцел. Работата трябва да е за удоволствие, а не за механично обогатяване. Работейки с желание хората от годината на Бика ще получават добри приходи, с които пък ще могат да сбъдват желанията си. Не икономисвайте, но и не разпилявайте. Не се доверявайте на изкусителни реклами, а купувайте само онова, което действително ви е нужно.

Необвързаните ще са обект на нескриван интерес. Не те ще търсят ново начало, а тях ще ги търсят и ухажват. Вероятността да попаднат на точния човек, с когото може да пребъдат до последния си земен ден е голяма. За семейните е задължително да не лишават близките от вниманието си и да правят всичко възможно за запазване стабилността на отношенията. Ако се окаже, че съвсем непланирано предстои появата на нов член в семейството, приемете новината с радост и като заслужена награда.

 

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}