Хороскопи

Хороскопи


Петел

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Хората, родени в годината на Петела са целеустремени, амбициозни, непредсказуеми и обичат да бъдат забелязвани. Както в професионалния, така и в личния живот се стремят да заемат лидерски позиции, не се подчиняват, даже когато са допуснали грешка и от там идват повечето им конфликти и проблеми.

Инициативни са, любители на иновациите и, в интерес на истината, лесно се справят със служебните си задължения. Но, като едни истински Петли, обичат да „кукуригат“, да разгласяват успехите си, да мрънкат по време на работа и да се задрънкват с колегите си, което малко или много ги напряга психически. Обаче пък са много упорити и винаги постигат желанията си.

Що се отнася до личния им живот ситуацията е доста противоречива. Те самите са непостоянни и кокетни, но изискват от партньорите си безусловна вярност и подчинение. Единственото условие да се намери общ език с тях е да са безумно влюбени в партньора си, което ги прави по-отстъпчиви.

В началото на годината на Земната Свиня хората-Петли ще са максимално заети. Заниманията им в повечето случаи ще са сложни и, понеже те не винаги успяват да „мелят брашно“ с колегите си, ще им се струва, че никой не желае да им помогне, ще се чувстват изоставени и неразбрани. Когато не са в добро настроение хората-Петли се разсейват и допускат грешки във всички направления. Обстановката ще се разведри в края на пролетта, когато отношенията ще са в синхрон, тонусът бавно, но устойчиво ще се повишава. Преди всичко това да се е случило хората-Петли трябва да избягват съмнителните връзки и оферти, както и да не изпадат в крайности. Заемайки се с трудни проекти да преценяват възможностите и ресурсите си, за да си спестят финансови загуби и различни други неприятности.

В професионално отношение хората-Петли трябва да търсят баланс между стремеж към лидерство и податливост на влияние. Успехът им ще е гарантиран, ако не си поставят твърде много цели и не се конфронтират открито с колегите си. Ще има две групи затруднения: предизвикани от конкуренцията и предизвикани от поведението на хората-Петли. Спорните ситуации ще намерят решение само с разумни действия и аргументирано поведение. Експериментите с „неочакван“ край не са препоръчителни.

Семейните Петли ще си осигурят спокойствие и радост, ако се включват равностойно в домашните задължения. Не рядко ще им е нужна помощ от близките, за която трябва да помолят без излишно високомерие. Недоверието и проявите на ревност ще са повод за ожесточени разправии, които със сигурност могат да бъдат избегнати. Несемейните представители на този колоритен знак ще са в истински „цайт-нот“. Те ще имат прекалено много възможности за връзка, което ще ги вкара в размисъл и ще затрудни избора им.

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}