Хороскопи

Хороскопи


Петел Годишен хороскоп за годината на Червената Огнена Маймуна 2016.

Като се знае колко Петелът си е самодостатъчен и колко Маймуната е самовлюбена, то представяте ли си как ще се чувства Петелът в годината на Маймуната? Ще се чувства просто прекрасно, особено ако действат в партньорство.


Маймуната одобрява както честолюбивите замисли, така и лидеерските качества на Петела и безусловно ще му помага. Петелът през цялата година ще преодолява затрудненията на пук на враговете и конкурентите си. Той едва ли не в последния момент ще „изважда някакъв коз от ръкава си“ и ще печели.


В резултат може да стане до такава степен самоуверен, че да стигне до етап на самонадеяност и да допусне поредица от грешки, които на всичкото отгоре не само няма да си признае, ами от гордост няма да се захване и да ги оправя. Ще заложи на... своята си година, когато всичко ще му се случва по-лесно.


В личен план Петелът ще има с какво да запомни маймунската година. Ще е изпълнена с бурни романтични емоции, с много обожатели, предложения, съмнения, а нищо чудно и със звън на сватбени камбани.


За семейните Петли перспективата е в рамките на обикновеното – спокоен живот в тиха обстановка с любимите хора. Изненадите, при това приятни, ще са свързани предимно с децата и внуците.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}