Хороскопи

Хороскопи

Дева
23 август – 22 септември
Дева Годишен хороскоп 2016Ако искате да запишете годината в списъка на успешните, то не обръщайте гръб на проблемите. Ще се наложи да се занимавате с няколко сложни неща едновременно, да сте по-активни и да се научите да приемате критиката като нещо градивно, от което имате полза. Ще се случат поредица важни събития, ще се наложи да действате бързо, да обмисляте съдбоносни решения.

Дистанцирайте се от конфликтите на работното място. Такива ще има. Между колегите ви, между колегите и шефа, между случайни личности. Вие просто не се намесвайте. Не се и увличайте от мисълта да смените работата си в резултат на уж примамлива оферта, за уж по-добри условия. Направете го само след като сте проучили всички подробности и сте си осигурили резервни варианти.

Любовните отношения ще са наистина цяла палитра. Почти едновременно ще получите няколко предложения за връзка от няколко различни места. Тази ситуация може леко да ви обърка, ако в момента нямате стабилна връзка. Но ако пък имате, то е напълно възможно да ви връхлети буря от съмнения. Каквото и съдбоносно решение да вземете то ще е най-рано през ноември.

През цялата година ще се налага да помагате на приятелите си, но е желателно да го правите обмислено и с мярка. Да сте полезни на другите не означава да вредите на себе си.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}