Хороскопи

Хороскопи

Козирог
22 декември - 20 януари
Козирог Годишен хороскоп 2016Това е една много важна за вас година. Година на самоусъвършенстване, напредък и преодоляване на самите себе си. Ще се справите с проблемите лесно, ако действате оперативно. Още през февруари крачка по крачка ще започнете да напредвате в бизнеса или кариерата си, като това не означава непременно да ви преместят на по-висока длъжност. По-скоро ще разширите влиянието си и сферата на действие, ще ви поверят някаква отговорна задача, с която до момента никой на се е справил. Ще получите и съответното финансово възнаграждение.

През май и след това ще имате възможност да оформите личните отношения. Да анализирате връзките си и да решите обективно какво точно очаквате от тях. Дали идеята ви е да създадете семейство, дали да прекратите съществуващата връзка, в която не виждате перспектива или да укрепите устоите и да продължите напред. Решението ви ще е важно и трайно, като до август трябва да сте се справили със съмненията. За семейните представители на вашия знак е препоръчително да потърсят компромис, вместо да затварят вратата след себе си.

Финансовите ви проблеми почти изцяло ще се решат през септември, но тогава не е изключено да имате леки грижи със здравето. Помислете дали не ви е нужна кратка почивка за възстановяване.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}