Хороскопи

Хороскопи

Стрелец
23 ноември – 21 декември
Стрелец Годишен хороскоп 2016Девизът ви през тази година ще бъде: „няма невъзможни неща“. С каквото и да се захванете ще го доведете до желания резултат и ще получите очакваната висока оценка. Ще стабилизирате позициите си, ще преодолявате препятствията едно след друго, при това с минимални усилия.

Новите контакти ще са много полезни. Благодарение на тях ще направите няколко важни крачки на напредък след февруари. Още през март ще се включите в нов проект, който ще ви даде възможност да разкриете максимално творческия си потенциал. Няколко месеца след това ще получите необичайно висока финансова възмездност за труда си.

Използвайте част от средствата за себе си, организирайте си някакво пътуване, пътешествие или друго развлечение, което ви харесва. Ще получите и още предложения за съвместна дейност. Не отлагайте, едва ли нещо ще ви затрудни.

Що се отнася до личните и любовни отношения, то най-добре е да намалите темпото и да обмислите реалността. Ако имате сериозна връзка, то не се ли идентифицирате прекалено много с нея. Ако пък все още нямате, то не превръщате ли създаването й във фикс-идея. Не стигайте до крайности. Разцветът на любовните ви отношения ще е в края на годината, когато Слънцето навлезе във вашия знак.

Имате нужда от нещо ново, непознато, с което не сте се занимавали до момента, като изучаване на чужд език, занимание с някакъв занаят, изкуство или спорт. Не е късно да започнете и ще напреднете забележимо, ако си поставите за цел да довършите нещата. Не изпускайте възможността да докажете способностите си още веднъж.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}