Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не си губете времето с незначителни дейности, пестете си силите. Тактиката „за лудо работи, за лудо не стой“ би била най-погрешната в този момент. Съвсем скоро ще ви е нужна много повече енергия, отколкото предполагате, за да се справите с ангажиментите си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Мобилизирайте се и довършете дейностите, които по някакви причини от доста време отлагате. Веднъж „отървавайки“ се от тях ще се почувствате много по-уверени в себе си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще сте доста по-впечатлителни, но и по-мнителни от обикновено. Действията на част от хората, с които се налага да контактувате няма да ви харесат, но независимо от това е желателно да се въздържате от остри забележки. Изразявайки мнението си вие ще забравите изречените думи, но те с горчивина ще си ги спомнят дълго време.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ако сте в конфликт с някого, помислете внимателно до колко преценката и отношението ви са справедливи. Оценете собственото си участие в ситуацията и не се безпокойте да направите първата крачка към помирението.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Редуцирайте контактите си критично. Създавайте нови връзка само, ако наистина изпитвате вътрешна потребност да го направите. Не се стремете към количество, а към качество, за да остане партньорството ви трайно във времето.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Стартирайте нови проекти само, ако сте ги подготвили обстойно, нямате съмнение във възможностите си, обезпечени сте с ресурси и рискът е сведен до минимум. Въздържайте се от импровизации, изпълнявайки дейности с дългосрочен ефект.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ако основната ви работа изисква творчески подход, то разнообразете я с някакви чисто прагматични дейности и обратно – в случай, че професионалните ви задължения са рутинни и монотонни, отделете време за занимания, предполагащи използването на въображение. Ще се убедите, че подобна тактика повишава ефективността ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от финансови рискове, свързани с професионалните ви задължения. В случай, че ви се иска да удовлетворите влечението си към хазартна авантюра, купете си билет от лотарията или друга моментна игра на късмета, от която може и да не спечелите, но със сигурност няма и да се разорите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Мобилизирайте се максимално и опитайте да изпълните всички поети и насрочени за днес ангажименти. Най-вероятно ще усетите умората още в ранния след обед, но покана за импровизирана среща с приятели ще ви тонизира, развесели и бързо ще възстановите изразходваните сили.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Настроението ви ще е доста нестабилно, а отношението на околните ще е „огледало“ на вашето към тях. Изслушвайте ги внимателно и не прекалявайте с претенциите, дори когато прецените, че грешат. Оставете ги да понесат отговорността за собствените си решения.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Действайте така, че да не привличате вниманието към себе си. Повече наблюдавайте, по-малко говорете и задълбочено анализирайте чутото. Ще ви помогне да си създадете дългосрочна стратегия в повече от едно направление.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Според една древна мъдрост: „в спора се ражда истината“, но участвайки в спорове е за предпочитане да ги провеждате придържайки се към добрия тон. Стигне ли се до открита разправия и конфронтация, значи вместо истина се е родила вражда с непредвидими последствия. Постарайте се да я избегнете.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}