Хороскопи

Хороскопи


Маймуна

Годишен хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) 2021 г.

Маймуна

Отношенията между Маймуната и Бика са неутрални и лишени от всякаква емоция. При тях няма конфликт на интересите, стига да спазват здравословна дистанция помежду си. Като се знае, че Маймуната не е любител на правилата и обикновено прави каквото си иска, лесно можем да се досетим, че за нея ще е най-безопасно да не се мярка в полезрението на Бика. И, понеже тя е достатъчно хитра и предпазлива, най-вероятно ще направи точно това.

За Маймуната годината ясно и отчетливо ще е разделена на две. Първата половина ще е наситена с непредвидени събития, в които даже на хитрата Маймуна на моменти ще е трудно да се ориентира. Тя е адаптивна и, ако не успее да се възползва от тях, най-малкото ще се измъкне без да преживее особени сътресения.

В средата на лятото напрежението ще се покачи максимално, след което рязко ще спадне. За Маймуната ще настъпи период на заслужено спокойствие, стабилност и почивка, в който ще може да подреди мислите, плановете, отношенията, финансите и да се представи в най-добрата си светлина. Ще получи интересни оферти, които не бива да пропуска. 

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}