Хороскопи

Хороскопи


Тигър

Годишен хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) 2021 г.

Тигър

Тигърът е любител на рисковете и авантюрите, а подобно поведение никак не се нрави на Бика. Независимо от всичко, обаче, Тигърът няма никакво намерение да променя характера си и през тази година почти непрекъснато ще се хвърля в разни „приключения“. До колко ще прецени резултатите от тях е един съвсем друг въпрос, при това с доста неясен отговор и, ако не овладее желанието си да преследва силни усещания, Тигърът може да претърпи куп провали.

Най-уязвима зона за него ще са финансите. От една страна заради любовта към разнообразието, която може да го подтикне непрекъснато да сменя работата си, без да има истинска необходимост от това. И от друга, заради влечението му към експериментите, които вместо печалби може да предизвикат сериозни и трудни за възстановяване загуби. В случай, че успее да обуздае буйния си нрав и престане да си „изпробва късмета“ макар и за малко, Тигърът би могъл да напредне в служебната йерархия при това не с една, а с няколко крачки изведнъж.

Основна заплаха за личните отношения са проявите на ревност и склонността към краткотрайни флиртове от страна на Тигъра.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}